...IMORGON

..imorgon kommer det massa roliga saker som DU inte vill missa..
  • En hemlig sak ;)
  • BILDBOMBER
  • Visar hemliga platser
  • Dagens outfit
och mycket mer!
Du vill inte missa detta :)
/Iza

Kvällsritt!

Hade inget att göra så red en sväng utanför VG.
/Iza

En dag i stallet!

/Iza

Ridit den andra (xD)

Gick också JÄTTEBRA!
Namn: Winterdaimond
Ålder: 5 år
Temprament: pigg!
Köpa: Tror inte det helldre Strumpan (den svarta) Tyckte hon passade bättre till det xD

Jag har SVART hår! xD



Ska jag rida en till elr köpa Strumpan? (a) hjälp?

/April

Nu får ni veta :)

Hur det gick? Ja det gick JÄTTEBRA älskar värkligen hon!
Ja här kmr lite info:
Namn: Wildwarrior (i speler) Kallas Wiffi (sa ägarna)
Kön: Sto
Ålder: 3 ½ (riden i alla gångarter. Ska snart börja arbetas över bommar mm.)
Temprament: Lungn men endå busig.
Köpa: Vet inte.. Ska provrida en till kanske?

Bilder på hon: (Jag har svart hår xD låssas)


Får se! Nu ska jag rida den andra hästen!

får se hur det går ^^
/April

Tänder..

Haha.. inga kommentarer o.o
/Iza

Dressyr i RH

Idag red jag somsagt ett dressyrpass i Ridhuset. Verkligen jättefint och stort (och ljust).
Han gick jättefint!
Sen svalkade jag benen på honom. Det gör jag varje gång efter ett hårt pass, antingen i vattnet i X antal min eller så tar jag kyllera/kyllinement.
Tog även med bikinin så jag badade lite jag med. Skönt efter ett svettigt dressyrpass :)
Nu ska jag skritta hem igen till Vingården, ni får massa bilder då! Vad jag gör före & efter ridpasset ;)
Vi hörs / Iza
 
 

En dålig, en glad nyhet xD

Dåliga först:
Wille e halt :'( Boxvila nu (n)

Här ser ni:


Den glada är att jag ska provrida en till häst! :D
Ska dra iväg nu så sen får ni se hur den ser ut och vad den heter! :D

Kramar!
/April


Stallet next <:

Ska till stallet nu!
Walle ska ridas ett dressyrpass i ridhuset, sen ska han få svalka benen i sjön :)
/Iza

Dagens outfit 31/1

Grön :))
Keps: Vingården
Tröja: Aiidens Beskyddare (VD)
Sadel: Aiidens beskyddare (VD)
Handskar: Marleys
Ridbyxor: Uppdrag
Stövlar: Valedale
Schabrak: Silverglade Byn
Träns: Vingården
Ska nog införskaffa ett par vita ridbyxor och bruna ridbyxor, funderar även på ett lila träns. Svårt val..
/Iza

Dagens outfit A&W


Sadel: ML
Träns: FP
Schabrak: SG
Skor: VG?
Ridbyxor: SG
Jacka: VG
Handskar: SG
Hjälm: ML

Kramisar!
/April

Izas pokjvän! xD

Nu när hon hitta på en till mig så berättar jag hennes riktiga!
Mwoahaaha hämden e juv xD

Dom har en mkt bra romans....
Billy Bulldozer!

Lägg märke till "DULDOZER" xD
Haha! xP

/April

Uppdragen idag!

Hej, idag hjälpte jag Felicity & Andy (aprils pojkvän) xD
haha April :DD
/Iza

Wilddancer

 

 

Smeknamn: Wille
Född: 2007-05-12
Kön: Hingst
Ras: Korsning
Mankhöjd: 136cm (C-ponny)
Färg: Isabell Skäck

E: Rockrain

U: Wildheart

Wille, min första häst, var ska jag börja? Wille har varit med på så många olika äventyr och han har haft sån stor betydelse för mig. Jag köpte Wille när han var 4 år. Han hade blivit kallad "idiotponny" och allt där emellan. Han bockade, stegrade och slängde av alla ryttare som satte sig på hans rygg. Wille såldes eftersom de kunde helt enkelt inte hantera honom. Jag köpte Wille eftersom jag såg hans kapacitet och vilja för att kämpa. Han påminner mig lite om "Spirit - Hästen från vildmarken". När jag hämtat och ställt in han i boxen på vår gård så började en lång resa med många motgångar. De första veckorna kunde jag inte sadla honom. Han bara högg efter mig och stegrade. Men med tålamod och kärlek började han öppna sig mer och mer och efter 6 månader kunde jag rida han. Wille var fortfarande lite nervös och energisk och jag hade åkt i backen ca 16384 gånger, men efter 1 år startade vi våran första hopptävling. Wille hoppade högt och for runt banan som ett skott, med vid kombinationen gick det för fort och jag fick käka sand för 16385 gången. 

Men efter yttligare 1 år hade Wille tagit sig från att hoppa LD-klasser till MSV-nivå. Han kom alltid hem med en rosett efter varje tävling och 2012 så vann Silverglade Cuppen (Lag). Och i nutid tävlar vi och tränar inför att en dag kunna starta JM (Jorvik Mästerskapen) och sikta in oss på en topp 10.

Wille är den häst jag älskar mest, kan lätt säga att han är min favorit. Hans personlighet är så underbar, busig och energisk men ändå så finns den där lugna mysiga ponnyn som man bara måste tycka om. Jag skulle aldrig kunna tänka mig att vara hästägare utan honom!

Frostbeauty



Smeknamn: Ferarri
Född: 2009-09-20
Kön: Sto
Ras: Oldenburgare
Mankhöjd: 170cm
Färg: Skimmel

E: Silverlight

U: Starwinner

Ferarri har fått sitt smeknamn på grund av att hon springer så fort. Ferarri har långa spänstiga ben som gör att hon lätt tar sig fram och även fort. Dessa ben gör även att hon kan placera sig bra i både hoppning och dressyr. Eftersom hon är så ung så har vi inte hunnit tävla ännu, men vi tränar hårt och är på god väg! Ferarri har flera fina hästar i sin stamtavla som har vunnit och placerat sig bra i tävlingar. 

Ferarri är mycket lugn av sig, även fast hon inte har så mycket fart i benen har hon lätt att ta sig fram vilket är en fördel för henne. Hon är väldigt mysig och vill gärna ha uppmärksamhet, hon får inte glömas bort!

Jag köpte henne när hon var 4 år. Vilket gör att jag inte haft henne så länge ännu, men vi utvecklas tillsammans och vi satsar stort och hoppas på att få en karriär med mycket vister och skratt!
 

Skyangel



Smeknamn: Samantha
Född: 2006-03-01
Kön: Sto
Ras: Frieser
Mankhöjd: 166cm
Färg: Svart

E: Darkmist

U: Goldangel
 
Samantha är uppkallad efter min häst som jag har ägt (irl), detta gör att hon har automatiskt en stor betydelse för mig. Samantha är ett sto på 8 år, hon är mycket uppmärksam och varsam. Därför blir hon lätt nervös och stirrig. Men när hon väl slappnar av är hon världens underbaraste häst. Samantha har ett speciellt steg som gör att hon är helt magisk att titta på. Hela hon gör ett intryck av en magisk häst, vilket är så vackert att se.
 
Vi tävlar ingenting, utan bara tränar. Men jag har planer på att ställa upp i någon liten hopptävling med henne eftersom hon älskar att hoppa, och jag vill helst att hon ska få göra det hon älskar!
 
R.I.P Samantha 1997-2011 ~

Eastgaze



Smeknamn: Essá
Född: 2007-24-12
Kön: Sto
Ras: Holländsk varmblod
Mankhöjd: 167cm
Färg: Brun

E: Superstar

U: Minimaster
 
Eastgaze eller Essá som hon kallas är en storhäst på 6 år. Essá har visat otroligt mycket kapacitet för hoppningen och man kan se att hon verkligen älskar det. Essá hoppar med mycket power, stora långa språng och river sällan. I dressyren så har hon otroligt fina gångarter. Jag tror att hon kan ta sig mycket långt även där med tillräckligt med satsning. Essá gör aldrig någonting dumt, utan hon vill alltid göra sitt bästa och ställer alltid upp för ryttaren. Essá är nog den snällaste häst jag någonsin träffat. Hon gör inte en fluga förnär!
 
Men Essá kan lätt bli nervös. När hon blir skrämd a något så är det ganska svårt att få kontroll på henne eftersom hon blir rädd för minsta saker. Men det går ofta över efter ett tag. Men detta är det vi ska träna på, att få Essá mer lugn och lita mer på sin ryttare och slappna av!

Darkmaster



Smeknamn: Musse
Född: 2007-03-22
Kön: Hingst
Ras: Korsning
Mankhöjd: 147,9cm (D-ponny)
Färg: Svart med vita kotor

E: Superstar

U: Moonmist
 
Musse köpte jag som unghäst och sedan red jag inte och tränade han. Det var först uppenbart att han skulle bli en storhäst men sedan när jag slutmätte han så var han fortfarande en D-ponny. Så musse är min tävlingsponny! Han har placerat sig bra i både hoppning och dressyr, men om han får välja själv tror jag att Musse väljer hoppningen eftersom han tycker att det är extra kul! Musse var min andra häst, så han står mig väldigt nära och jag är väldigt rädd om denna filur.
 
Jag har ägt han i över 1 år nu och jag kunde inte vara nöjdare med att jag en dag råkade se hans annons och köpte han. Musse har varit en av de som get mig mest lycka av alla hästar. 
 
Musse har tävlat höga klasser i både hoppning och dressyr och vi har kämpat tillsammans ända från fösta början. Musses personlighet är att han är lugn och alltid förberedd och inte så lättskrämd. Detta gör att man känner sig trygg i hans närhet och därför passar de flesta ryttare honom, erfaren som nybörjare. 
 
Men Musse har bara påbörjat sitt liv och sin karriär och det är kul att få utvecklas med en sådan fantastisk häst. Men man ser redan nu att han är född för att bli någonting stort!
 

Rockstar

 

 
Smeknamn: Bengan
Född: 2011-03-19
Kön: Hingst
Ras: Holländskt varmblod
Mankhöjd: 163cm
Färg: Brun med vit bläs

E: Goldnight

U: Eaststar
 
Rockstar (Bengan) är en unghäst på endast 3 år. Bengan är min egenuppfödda häst. Dessa två föräldrar är båda mycket framgångsrika i olika tävlingar och därför har jag stora förväntningar på vad denna Bengan kommer bli i framtiden. Eftersom han är så ung har jag inte hunnit se allt vad han kan, men redan nu ser man att han har ett mycket fint steg och känsla för hinder. 

Bengan är mycket lättlärd och är som en liten arbetsmyra, han försöker alltid förstå och vill alltid lära sig nya saker. Han är ganska försiktig och vaken av sig, det vill säga att han kan bli lite nervös ibland, men så länge man håller sig lugn är han också det. Alltså är knepet att hålla sig lugn runt honom.

Bengan har en ljus framtid framför sig och det ska bli spännande och se vilken gren han kommer bli proffsig på och hur långt han kommer ta sig. Förutom sin personlighet har han ett underbart psyke för hoppningen och grenar med fart i!

Brightdiamond



Smeknamn: Bandit
Född: 2007-10-03
Kön: Hingst
Ras: Hannoveranare
Mankhöjd: 163,2cm
Färg: Skimmel/Vit

E: Lightbelle

U: Darkeye
 
Bandit har fått sitt smeknamn på grund av sina ögon, de är mycket välmarkerade med svart runt sig. Därför tycker jag att "Bandit" stämde in så bra på han. Bandit köpte jag som föl, han var 2 år när han fick komma hit till mig. Redan som föl såg man hur nyfiken och sprallig han var. Han var alltid och hoppade omkring, stod nästan aldrig stilla. Men han var mycket snäll, jag har aldrig träffat en häst som är så otroligt snäll och försiktig som Bandit är. Han vill aldrig göra någon illa och har aldrig naffsat, stegrat eller bockat, utan han vill alltid göra rätt och som ryttaren vill. Därför är han så underbar och alla kan rida honom, erfaren som nybörjare!

Han är mycket duktig i hoppning, han har bland annat kommit 3:a på DBC champions 2014 och även 1:a placering i DBC Julcup ketegori hoppning! Eftersom han är så lydig, sofistikerad och smidig har han lätt att åla sig över hinderna och ta en snabb tid på omhoppningen. Han är även mycket duktig i dressyr och terräng och därför har jag funderat på att prova fälttävlan. 

Jag är så nöjd att jag har fått äran att tävla och ta hand om denna filur för han är en häst på miljonen och det finns inte många hästar som har den charm så Bandit har!
 





April Starwood
Vad kul att du hittade hit!
Mitt namn är April och kallas App.
Jag har drivit denna blogg till och från sedan Januari 2012. Jag bloggar om mina tankar, vänner, shopping och mycket mer!






Star Stable Online
Star Stable är ett online spel där du får chansen att skapa din egna häst och karaktär. Du och din häst kommer kunna göra dagliga uppdrag, chatta med vänner och tävla i roliga race! Det finns så mycket på Jorvik att upptäcka.
Du kan bli medlem gratis redan idag!





       






































Hemsidan visas bäst i Google Chrome ~ Design © April Starwood