Tack alla ♥

 
Jag måste bara få tacka alla mina vänner där ute, stora som små. Jag måste få tacka över allt ni gör för mig, stödjer mig, hjälper mig och bara är helt underbara. Jag älskar att le och att skratta och det får ni mig att göra.
 
Jag måste även tacka er bloggläsare att ni klikar in på denna blogg, kommenterar osv. Jag är så himla glad över allt jag har, vad vi tillsammans byggt upp, det är så grymt!
 
Varje gång jag träffar någon så försöker jag alltid vara glad och possetiv, varje gång någon säger att de gillar min blogg så ska ni veta att det betyder för mig! Jag bryr mig verkligen, även om jag inte har tid oftast att göra massaa saker, så kan man alltid chatta med mig.
 
Jag älskar er ♥ Tack så mycket!
 

Stephanie Snowhall

Vet inte om jag räknas, men om jag gör det å är jag väldigt glad att jag har dig <3

2013-04-19 @ 20:43:36
URL: http://starstableplanet.blogg.se
kajsa

Och vi älskar dig!

2013-04-19 @ 23:59:09
Bella Eastlake

Du är en AMAZING förebild, helgrym tjej, du är UNIK. Lina vi älskar dig, du är fantastisk och trots att jag inte känner dig så väl så vet jag att du är bäst!

Wille, och alla andra dina hästar gör din blogg AWESOME..

Visst man saknar att Iza bloggar här lixom men ni gick olika vägar och nu läser jag båda era AWESOME bloggar och ser upp till er båda på olika sätt!!

LOVE U APRIL STARWOOD ❤

2013-04-20 @ 09:08:45
Emlan

<3 <3

2013-04-21 @ 14:16:34

  Namn:
      Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)
  
  Hemsida/blogg:
  
  Din text här:
  
  
April Starwood
Vad kul att du hittade hit!
Mitt namn är April och kallas App.
Jag har drivit denna blogg till och från sedan Januari 2012. Jag bloggar om mina tankar, vänner, shopping och mycket mer!


Star Stable Online
Star Stable är ett online spel där du får chansen att skapa din egna häst och karaktär. Du och din häst kommer kunna göra dagliga uppdrag, chatta med vänner och tävla i roliga race! Det finns så mycket på Jorvik att upptäcka.
Du kan bli medlem gratis redan idag!

       


Hemsidan visas bäst i Google Chrome ~ Design © April Starwood