Vinna eller förlora?

 
Jag är alltid en sådan som vill vara det bästa jag kan, alltid nå mina gränser. Jag blir otroligt sur om jag förlorar om jag vet att jag kan vinna. 
 
Men jag är ingen sådan som går och säger till alla att jag vann, utan jag blir bara stolt över mig själv!
Jag hatar att skryta, jag vill inte säga till andra att jag är "såhär bra". UTAN det räcker att jag vet själv att jag är det bästa jag kan.
 
Jag blir aldrig sur på andra om de vinner över mig, utan jag blir sur på mig själv. Jag blir så fruktansvärt sur på mig själv om jag vet att jag kan vinna.
 
Tex mlc, fast nu sitter jag dock i en annan sits eftersom jag tekniskt sett inte har en dator. Nu kan alla tro " Hon har säkert bara en vanlig dator men är en dålig förlorare" Det kan jag lova er att jag inte är. Jag är ingen dålig förlorare, men jag är en tävlingsmännniska "över mig själv".
 
Jag ska filma någongång direkt på min skärm när jag tävlar mc så ska ni få se vad jag snackar om :P
 
Fast nu är jag inte sur på mig själv, nu när jag förlorar, för jag vet att jag inte kan vinna med denna dator. Och då är det okej för mig, men när jag har min (älskade) dator hade jag ganska lätt att få guld. Och jag blev sur över att komma 2'a.
 
Hur som helst så är jag en människa som alltid satsar på Guld, även i skolan, alltså ett A :)
 
Men jag vill inte vara bättre än andra, utan bara det bästa jag kan!
 
Titta alltid vad det bästa du kan uppnå, än det bästa alla andra kan uppnå. För när du är det bästa du kan, har du vunnit och tagit guld!


Mathilda Nilsson

Jag förstår verkligen vad du menar!

2013-02-18 @ 20:51:31
URL: http://mathiildasbilder.blogg.se/
lucy westlake

åh.. jag blir helt cp när jag vinner och jättesur på mig själv när jag förlorar :D

2013-02-18 @ 21:31:00
URL: http://starstablecountry.blogg.se
Britney Moonwood

Jag är en riktigt dålig förlorare men det har blivit bättre genom åren, nu kan jag säga grattis till de som vann mot mig iaf xD

2013-02-18 @ 21:36:04
URL: http://jorvikstables.blogg.se
Ruth

De senaste två veckorna har jag kommit 6:a tre gånger, 5:a två gånger, diskvalificerats två gånger och missat fyra MC (jag för statistik över mina placeringar varje dag). Dessutom har jag kommit fyra en gång, trea en gång och tvåa tre gånger.

Slutsats: Måste gräva ned mig själv.

2013-02-19 @ 08:56:15
URL: http://shortwood.bloggo.nu

  Namn:
      Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)
  
  Hemsida/blogg:
  
  Din text här:
  
  
April Starwood
Vad kul att du hittade hit!
Mitt namn är April och kallas App.
Jag har drivit denna blogg till och från sedan Januari 2012. Jag bloggar om mina tankar, vänner, shopping och mycket mer!


Star Stable Online
Star Stable är ett online spel där du får chansen att skapa din egna häst och karaktär. Du och din häst kommer kunna göra dagliga uppdrag, chatta med vänner och tävla i roliga race! Det finns så mycket på Jorvik att upptäcka.
Du kan bli medlem gratis redan idag!

       


Hemsidan visas bäst i Google Chrome ~ Design © April Starwood