Besök min broder!

Besök min kära broders blogg nu haha! 
-------
http://starstablegazer.blogg.se/
http://starstablegazer.blogg.se/
http://starstablegazer.blogg.se/
http://starstablegazer.blogg.se/
http://starstablegazer.blogg.se/
http://starstablegazer.blogg.se/
http://starstablegazer.blogg.se/
-----
 
Klicka på bilden eller någon av länkarna här! 
 
 
 

Åh herregud!

 
 
 
Shit i 6 timmar nu har jag tidsinställt 25 inlägg (!!) Detta är hälften av alla inlägg jag ska skriva eftersom dessa räcker i en vecka  Imorgon skriver jag resten, så ni kommer aldrig bli utan inlägg! Detta är rekord på hur många inlägg jag skrivit och om man räknar in dessa som jag skrivit för idag och detta jag skriver nu så blir det 29 stycken!
 

Härlig skrittur

 
Känns som en evighet sedan jag red Wille! Men det var väldigt kul att få känna hans söta små ponnysteg under mig  Kan bara längta ännu mer tills när jag ska börja dra igång med hoppningen med han igen! 
 
 
 

Wille är hemma nu!

 
Wille är äntligen hemma nu 
 
Nu står han i stallet, i sin box som stått tom ett bra tag. Ska pyssla om han länge och sedan ska jag ut och rida, bara en skrittur dock 
 

Fixar tidsinställda

 
Idag ska jag skriva en massa tidsinställda för de kommande 2 veckorna jag är Starstable - pausad.
Jag hoppas att ni kan få ca 3-4 inlägg varje dag. Det blir ganska många inlägg och ni tänker i 14 dagar  
Speciellt också för att jag måste skriva minst hälften av inläggen idag och andra hälften imorgon!
 
Idag ska jag även hämta Wille från sommarbetet, äntligen ska han få komma hem!! 
 
 

2 veckor

 
Under sommaren kommer jag ha en Starstable paus i 2 veckor, men innan du tror att bloggen står stilla, så nej det kommer den inte göra  Jag kommer fixa tidsinställda inlägg varje dag under dassa 2 veckor. Varför jag tar en paus bara från Starstable är lätt, jag ska ladda om och vila upp mig och leva lite IRL. Den första veckan så ska jag hälsa på Madde och den andra veckan ska jag bara vara starstable-fri!  Ska bli ganska skönt faktiskt! Tror dock inte ni kommer märka någon skillnad eftersom bloggen rullar på som vanligt!
 
 
 
 

Såhär kan det gå

 
 
Såhär kan det gå mitt i levlingsrundan 
 
 

Midsommar fredag!

 
Midsommar fredag imorgon då!  Det är kul med dessa fredagar som de brukar ha! Dock lite synd att det faktiskt inte är midsommar xD
Ska se om jag kan gå, då kanske vi möts där? 
 

New in

 

Shoppade lite från de nya sakerna som kom till AAE-shoppen. Köpte tränset för att de hade så fina färger och schabraket för jag älskar formen! Tröjan var så häftig att jag var tvungen att köpa den haha 
 
Köpte alla nya husdjur också, de var så billiga och så söta så vem kan motså dessa? 
Är helt kär i hunden med den färgen, åhhh *-*

Den ultimata midsommardansen

Haha det blir typ värre och värre för varje steg, jag älskar sista steget 
Min förkylning börjar även avta, så orkar vara inne mer på Starstable 
 
 

Bloggen

 
Jag har fått några kommentarer att jag uppdaterar dåligt under dagarna och vill bara svara på det och jag tror det blir bäst om jag skriver det såhär 
 
Det jag kan säga är att jag faktiskt ökat mina inlägg från ca 3 i genomsnitt till ca 5, alltså får ni ca 5 inlägg varje dag. Men det jag vill säga med detta är att jag också har en gräns på vad jag orkar och inte. Jag har bloggat i 1 ½ år nu, det är såklart ideérna kanske är lite slut, och man inte är lika kreativ. Poängen med detta är att jag bloggar så mycket jag kan och 5 inlägg är nog press för mig. Jag får dåligt samvete när jag inte bloggar. Det är för att jag värderar bloggen så högt, den är viktig för mig så jag vill inte glömma bort den. Men som sagt jag har gränser på vad jag orkar, och det är inte lätt. Det är inte bara att sätta sig ner och skriva 5-10 inlägg, utan du måste ju ha någonting att blogga om. Nu på sommaren är det även extra svårt, eftersom jag vill andas lite utomhus också, jag vill göra saker att minnas. Jag kan ju inte alltid ha fixat tidsinställda nog så det räcker. När jag åkte bort en natt utan att ha tillgång till att blogga så skrev jag massa tidsinställda inlägg och det tog liksom hela dagen för att kunna skriva 10 inlägg. Det är det att jag vill även skriva saker som är värda att skriva om, jag vill inte bara "åh hej här är en blomma", utan det ska ändå vara ett inlägg.
 
Tro det eller ej men det är inte alltid kul att driva denna blogg + att jag har DBC också som också ska tas hand om och ska fixas, varje dag. 
 
Så det jag vill säga med detta är att det kanske inte finns inlägg i 2 dagar, och bloggen är lite död. Men jag kommer ju alltid tillbaka, frågan är ju bara när. Men det måste få ta den tid det behöver för jag har varit så "besatt" av att jag måste blogga så att jag inte klarar av det, så nu säger jag till mig själv och alla som läser denna blogg :
Det är okej att bloggen står tom i några dagar, för det kommer inlägg för eller senare.
 
 
 
Jag hoppas ni alla förstår vad jag skriver här och nu, för jag känner att jag inte vill pressa mig ännu mer. Jag vill leva lite innan det är försent, ni vet you only live once!
 
(Jag är otroligt nojig på om jag ska publicera detta men känner att det är bäst, tror även jag mår bättre av det. )
 

Wop wop!

Jag håller mig i takten, fortfarande! Tror dock ändå den snart kommer att brytas men 
 
 

Det bästa som finns när man är sjuk

 
 
 
Goa medlemar som bryr sig ♥

April är sjuk

 
Jag har gått och blivit sjuk på sommarlovet, gud vad typiskt :c
Tyvärr så tror jag att jag inte kommer orka blogga idag p.g.a detta..
 
 
Men vi får se, kanske lyckas klämma fram något litet inlägg senare idag! 
 

Dagens fråga!

 

Lilla Wille


Jag trodde aldirg jag någonsin kunde fästa mig vid en "spel-häst" så mycket som jag gör just nu.

Wille har varit med mig från dag 1, den första dagen jag har spelat Starstable och detta var för 1 och ½ år sedan. Han har omedvetet följt med mig på en resa så lång som jag aldrig kunnat tänka mig. Jag är så nöjd med han, att jag valde precis denna häst i början. Jag är nöjd med den historia jag valt att ge han. 
 
 
 
På lördag kommer du hem min fina kille och då ska du få ridas som förr! 
 

Håller mig i takten

 
Yey, jag känner mig duktig för jag har faktiskt gjort alla blåa hos Mario varje dag! 
Känns sjukt bra att inte behöva ligga efter och alltid glömma bort att göra detta som jag skulle glömt i vanliga fall xD
 
 
(Dock så håller jag mig inte i takten när det gäller att levla dagligen, men äh det tar vi en annan gång) 
 

Valedale


Jag kommer aldrig kunna flytta från Valedale, jag har som fastnat här haha 
Det finns liksom ingen tanke kvar att vilja flytta tillbaka till Vingården, det har det aldrig funnits heller! Valedale är som min plats nu, tror det kommer dölja ett tag innan jag flyttar tillbaka! 
 
 

Bergsklättring med Essá

 
 
Har bergsklättrat med Essá nu på morgonen, det blev att galoppera upp för backar och jobba riktigt hårt och träna upp musklerna! Hon verkade även tycka att det var kul och då blev det ju ännu roligare 
 
Bergsklättring är verkligen sjukt bra träning om man vill träna och förbättra både styrka och kontitionen på hästen!

Man måste ju bara älska denna skylt

 
Hihi jag passar alltid på att köpa när det är dubbla SC! YEY 
 

April Starwood
Vad kul att du hittade hit!
Mitt namn är April och kallas App.
Jag har drivit denna blogg till och från sedan Januari 2012. Jag bloggar om mina tankar, vänner, shopping och mycket mer!


Star Stable Online
Star Stable är ett online spel där du får chansen att skapa din egna häst och karaktär. Du och din häst kommer kunna göra dagliga uppdrag, chatta med vänner och tävla i roliga race! Det finns så mycket på Jorvik att upptäcka.
Du kan bli medlem gratis redan idag!

       


Hemsidan visas bäst i Google Chrome ~ Design © April Starwood