2 veckor

 
Under sommaren kommer jag ha en Starstable paus i 2 veckor, men innan du tror att bloggen står stilla, så nej det kommer den inte göra  Jag kommer fixa tidsinställda inlägg varje dag under dassa 2 veckor. Varför jag tar en paus bara från Starstable är lätt, jag ska ladda om och vila upp mig och leva lite IRL. Den första veckan så ska jag hälsa på Madde och den andra veckan ska jag bara vara starstable-fri!  Ska bli ganska skönt faktiskt! Tror dock inte ni kommer märka någon skillnad eftersom bloggen rullar på som vanligt!
 
 
 
 

Anonym

hur får du en linje under tiden och m.m? för när jag provar det så funkar det inte :/

2013-06-28 @ 14:59:45
Tuva Skyfall

Jag undrar hur du gjorde din GF tidning? Du laddade upp den genom issuu, men skapade du sidorna genom den eller gjorde du tidningen först och bara laddade upp den genom issuu?

2013-06-28 @ 19:01:43
URL: http://starstablefaces.blogg.se

  Namn:
      Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)
  
  Hemsida/blogg:
  
  Din text här:
  
  
April Starwood
Vad kul att du hittade hit!
Mitt namn är April och kallas App.
Jag har drivit denna blogg till och från sedan Januari 2012. Jag bloggar om mina tankar, vänner, shopping och mycket mer!


Star Stable Online
Star Stable är ett online spel där du får chansen att skapa din egna häst och karaktär. Du och din häst kommer kunna göra dagliga uppdrag, chatta med vänner och tävla i roliga race! Det finns så mycket på Jorvik att upptäcka.
Du kan bli medlem gratis redan idag!

       


Hemsidan visas bäst i Google Chrome ~ Design © April Starwood