Bloggen

 
Jag har fått några kommentarer att jag uppdaterar dåligt under dagarna och vill bara svara på det och jag tror det blir bäst om jag skriver det såhär 
 
Det jag kan säga är att jag faktiskt ökat mina inlägg från ca 3 i genomsnitt till ca 5, alltså får ni ca 5 inlägg varje dag. Men det jag vill säga med detta är att jag också har en gräns på vad jag orkar och inte. Jag har bloggat i 1 ½ år nu, det är såklart ideérna kanske är lite slut, och man inte är lika kreativ. Poängen med detta är att jag bloggar så mycket jag kan och 5 inlägg är nog press för mig. Jag får dåligt samvete när jag inte bloggar. Det är för att jag värderar bloggen så högt, den är viktig för mig så jag vill inte glömma bort den. Men som sagt jag har gränser på vad jag orkar, och det är inte lätt. Det är inte bara att sätta sig ner och skriva 5-10 inlägg, utan du måste ju ha någonting att blogga om. Nu på sommaren är det även extra svårt, eftersom jag vill andas lite utomhus också, jag vill göra saker att minnas. Jag kan ju inte alltid ha fixat tidsinställda nog så det räcker. När jag åkte bort en natt utan att ha tillgång till att blogga så skrev jag massa tidsinställda inlägg och det tog liksom hela dagen för att kunna skriva 10 inlägg. Det är det att jag vill även skriva saker som är värda att skriva om, jag vill inte bara "åh hej här är en blomma", utan det ska ändå vara ett inlägg.
 
Tro det eller ej men det är inte alltid kul att driva denna blogg + att jag har DBC också som också ska tas hand om och ska fixas, varje dag. 
 
Så det jag vill säga med detta är att det kanske inte finns inlägg i 2 dagar, och bloggen är lite död. Men jag kommer ju alltid tillbaka, frågan är ju bara när. Men det måste få ta den tid det behöver för jag har varit så "besatt" av att jag måste blogga så att jag inte klarar av det, så nu säger jag till mig själv och alla som läser denna blogg :
Det är okej att bloggen står tom i några dagar, för det kommer inlägg för eller senare.
 
 
 
Jag hoppas ni alla förstår vad jag skriver här och nu, för jag känner att jag inte vill pressa mig ännu mer. Jag vill leva lite innan det är försent, ni vet you only live once!
 
(Jag är otroligt nojig på om jag ska publicera detta men känner att det är bäst, tror även jag mår bättre av det. )
 

Jenny Skydawn

Jag håller med dig till mer än 110% App! Du säger precis rätt! :) Btw krya på dig om du fortfarande är sjuk! :D

2013-06-26 @ 08:50:56
URL: http://www.peachsso.blogg.se/
Kajsa

Förstår dig! gör de som du mår bäst av :D <3

2013-06-26 @ 08:57:23
himlakraftenslana.blogg.se

Tycker det är riktigt starkt av dej att orka med stor blogg + stor klubb på samma gång :)

2013-06-26 @ 10:47:28
URL: http://himlakraftenslana.blogg.se/
Daphne Southwood

HAHAH åh hej här är en blomma (:

2013-06-26 @ 12:37:12
Alicia Starnight

Jag uppdaterar jättemånga gånger per dag, och har samtidigt en klubb som blivit stor.
Och du behöver inte vara så noga med det du publicerar, att dem ska vara välskrivna och noggranna, något som gör att din uppdatering blir dålig, du kan ju slänga in något icke noggrant, bättre än ingenting :P

2013-06-26 @ 16:37:24
URL: http://aliciastarstable.blogg.se/
Emlan

Jag läser hellre 1 bra inlägg än inlägg än om typ uppdrag och aktiviteter med andras klubbar som man kan läsa om på klubblogg om man nu skulle vilja det :D Fortsätt som du gör App :D

2013-06-27 @ 14:15:51
URL: http://silverhavenblogg.se

  Namn:
      Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)
  
  Hemsida/blogg:
  
  Din text här:
  
  
April Starwood
Vad kul att du hittade hit!
Mitt namn är April och kallas App.
Jag har drivit denna blogg till och från sedan Januari 2012. Jag bloggar om mina tankar, vänner, shopping och mycket mer!


Star Stable Online
Star Stable är ett online spel där du får chansen att skapa din egna häst och karaktär. Du och din häst kommer kunna göra dagliga uppdrag, chatta med vänner och tävla i roliga race! Det finns så mycket på Jorvik att upptäcka.
Du kan bli medlem gratis redan idag!

       


Hemsidan visas bäst i Google Chrome ~ Design © April Starwood