Älskade Bibbi!

 
Åh så skönt det var att få hälsa på Bibbi, kul att se att hon mår bra! Jag saknar henne otroligt mycket, men hon trivs så bra där hon bor just nu. Hennes ägare bor i Fp och satsar mycket på dressyr som Bibbi är extra bra på!
 
Självklart kommer ju alla minnen och känslor fram så såklart man skulle vilja ta tillbaka henne redan nu!
Men de får vänta, jag har ju redan många hästar. 

Dagens fråga!

En gammal klassiker 

Matat Jolines hästar!


Eftersom att Joline är bortrest så har hon bett mig mata hennes hästar, och absolut ställer jag upp! 
Här har ni bilder på fina Ture! Hade lätt kunna tänka mig att ha en sådan häst, sjukt fin!!

Nu ska jag bege mig mot stallet, jag ska nämligen hoppa och trava lite bommar med Daffe för första gången idag, spännande! Idag ska jag även åka och hälsa på Bibbi, min fina ponny! Längtar! 

Movie time ~ Fort Pinta Championat

 
 
Som ni kanske märker så har jag all grafik nere. Det är för att jag tänkte filma och när jag filmar laggar det sjukt mycket, så känndes som om grafiken nere gjorde det mindre laggit 
 
Jag har även lagt till lite pratbubblor för nöjetsskull! Tyvärr lyckades jag inte filma hela loppet , utan missade en bit på slutet men du får se ca 85 % av loppet 

Oh yes!!

(Sorry för slarvig redigering)
Min absolut första FPC och Musse sprang in guld, min fina ponny! ♥
 
Om vi nu ska bedömma championatet tycker jag det är det roligaste hittills. Det har allt jag tycker ett lopp behöver, lagomt långt, roligt och lite klurigt! Stor hiss! 
 
Ps! Film kommer snart, ska även klippa in lite pratbubblor c8

Diamond Bubbles Company 1 år!

 
Kan ni fatta det? Idag fyller världens bästa klubb 1 år, för fösta gången driver jag en klubb som blir 1 år. Detta är så sjukt! Trotts att jag bara varit med ca 3/5 av tiden klubben skapats så är jag otroligt glad att jag valde att joina DBC.
 
DBC kom nämligen som en liten räddare i nöden. Jag hade det otroligt tufft då jag var helt själv, tro mig det är typ omöjligt att driva en klubb helt själv. När jag upplöste Golden Fighters 2012-09-01, tänkte jag ju göra en ny start, börja om från 0. Men när Jen erbjöd mig att hjälpa till i DBC behövde jag ju inte börja helt från 0. Det känndes bra, att kunna hjälpas åt med klubben! Jag har stannat länge i DBC, och hittar alltid vägen tillbaka.
 
Varför just DBC är den perfekta klubben för mig? Jo, allt i DBC är så äkta, kännslorna, vännerna , socialiteten och mycket mer. Klubben är mycket aktiv, och det älskar jag. Det finns en gemenskap, ett band som bildas i DBC. En liten galen humor balandat med galna kvällar och en massa skratt. "Once a family, allways a family", vi i DBC är alla en familj, där alla håller ihop.
 
Men som vanligt så kan ju inte DBC vara helt 100 % perfekt, visst finns det nackdelar som den otroligt långa kön som bara växer och växer, eller kraven på att man måste vara aktiv. Men detta är ju för att få ett typ av system för att låta nya små individer komma in i klubben.
 
Men fördelarna är många, måååånga fler än nackdelarna. Ingen är ju perfekt, right? 
Det är därför, därför har DBC levt vidare i 1 år, och tro mig detta är inte slutet!
 
Grattis älskade DBC, idag är det din dag!! 1 år!!!!
 
 
 

Läsvärd blogg!

 
Jag ville bara visa er denna läsvärda blogg! Den drivs av Esmeralda Silverforce som även är ägare och grundare av SSO wiki (Om jag fattat rätt) 

Varför jag gillar denna blogg så mycket är att den har mycket att komma med, många tankar runt starstable och blandade saker. Texterna hon skriver är intressanta och välskrivna, vilket gör det otroligt kul att läsa den!
 
SSO wiki är en sida där du kan hitta all info om starstable, från uppdrag till stjärnor, till områden! Där kan man även hitta mycket intressant!
 
Ni bör lätt kika in på bloggen och på SSO wiki läsa lite! 
 
 
Hittade även en bild på Canel som absolut bör synas!
 
 
Tack så jättemycket för den fina bilden! Kul att det även fanns en tanke bakom den, uppskattar det enormt! 
 

Planer

 
Oh yeah dagens levling är checkad. Levlade med Zel, tills hon var tvungen att logga!
 
Imorgon händer det 2 roliga saker, först ska jag åka iväg på en liten resa! Mer om det imorgon/ikväll. Sedan ska jag även åka till FP och hälsa på Bibbi och Rockke, can't wait ihihihi! 
 
 
Tomtemor & Tomtefar påväg till gårdagens aktivitet 

Duktig April

 
Här har jag suttit och sensat lite kategorier, flyttat om mm. Sedan ska jag ta bort en kategori som hade råkat bli dubbla gånger. Så då tänker ju jag, då tar jag bort den ena av de, men då försvann båda kategorierna. Kul.
 
Denna kategori hette outfits, jag skulle flytta alla inlägg från den till mode, stil, outfits.
 
Men nu försvann alla inlägg där, och tro mig det fanns säkert minst 50 st inlägg med bilder om gammla outfits. Typiskt!
Tråkigt för nu kan jag inte gå tillbaka i tiden och titta hur min stil förändrats.
Men som tur är har jag kvar alla bilder i arkivet, som om jag vill titta tillbaka så får jag bara leta lite 
 

Idag!

 
Idag har jag nämligen varit och sytt 6 stygn irl, därför blev det inga mer inlägg på kvällen xD
(Klantiga April ramlade från cykeln och blev spetsad av de trasiga kjedje-skyddet)
 
Det som hänt idag:
 
 
♣ Jag och Jen har flyttat tillbaka till vingården, älskade hem haha!
 
 
♣ Jag och Jen sov över så vi ligger 1 dag före 
 
 
♣ Jag har fått ett nytt sommarjobb med Jen, mer om detta imorgon 
 
Har hänt mycket idag både IRL och i spelet haha! c8

Ny dekoration!

 
Av uppdragen fick man en jättefin ny mandekoration! Älskar den, jättefin! 

Levling

 
 
Hm detta med att levla varje dag är inte det lättaste för mig xD
Bara Musse är färdiglevlad (om inte Wille räknas). Nu ska enligt planer Essá levlas, hon är bara i level 6, snart 7. Men, men som man bäddar får min ligga. Levlar jag inte varjedag så levlas ju inte hästen 

Hur min ordning är i ryggsäcken

 
Jag har (oftast) ordning i min ryggsäck. Jag tycker det går snabbt och smidigt att hitta saker när det är väl organiserat 

Till minne av Canel ♥

 
 
Evigt saknad, evigt älskad ♥
Fick video hjälp från Jensan 

Hejdå Canel ♥

 
Idag har världens finaste kille lämnat jorden. Canel fick under eftermiddagen kolik och det blev så allvarligt att vi kontaktade veterinären, och det blev inte bättre. Vi fick antagligen vänta ännu mer, fast det syntes att han verkligen inte mådde bra. Så vi bestämde oss för att låta han lämna oss istället för att lida.
 
Inget speciellt kul sätt att lämna Jorvik på. Men nu betar han på de evigt gröna ängarna.
 
Vi ses, snart i himlen min vän!
 
 
 
 
 
 
 
 
Canel blev 5 år, föddes 2008-09-24, avled 2013-05-25. Evigt saknad, evigt älskad ♥

Dålig vana

 
Jag har börjat hoppa och landa på hinder. En superdålig vana på sista tiden 3: Jag hoppar och landar mitt på hinderet och sedan får farligt fall, eller så fastnar jag, wihihih!! 
 
Sedan har jag märkt en skum grej, jag orkar inte tävla championat längre xD Oftast när jag är inne och ser denna påminnelse komma upp så är det bara "ärsch". Förut var det superkul att tävla helatiden! Men nu har man ledsnat när det konstant går championat överallt xD Det blir inte lika kul, fast en fördel eftersom man får mer chanser på sig  Detta märkte jag när jag kom på att jag tävlade mitt första championat för veckan igår (tors), så det sätter ju sina spår i hur det går xD

Såhär går det när man är fattig

 
Jag är så fattig på JS att jag nu säljer guld för att få pengar haha xD För nu när rosetterna börjar ta nå så himmla mycket plats så ska jag sälja för att få lite mer utrymme 
 
 
Brukar i normalt sett sälja alla silver & brons bara! Men nu rycker det lite guld också 
Nu försvinner 12 st guld från garderoben :(

Vem är April Starwood?

 
Bland de kommentarerna hittade jag de som ville veta mer om vem jag är som person! Så jag tänkte skriva några rader om mig. 
 
Det jag alltid försöker är att April Starwood ska signalera mig, April Starwood är den person som även sitter här bakom och skriver. Självklart bygger man ju upp lite mer runt sin karaktär, än saker som kanske inte var lika möjligt här i verkligheten. Jag skulle nog säga att jag är otroligt snäll, ibland för snäll. Jag försöker alltid göra mitt bästa och nå mina gränser. Om jag gillar något blir jag otroligt arrangerad och gillar att ta itu med saker direkt! Jag är nog ganska mycket av en plugghäst faktiskt eftersom jag kan satsa på höga beyg och få det xD Jag kan få dåligt samvete ganska lätt. Att ta stora beslut som inte är självklara är inte det lättaste för mig.
 
En sak till är att jag kan känna empati till andra människor, gråter någon och man ser det eller att den personen verkligen är ledsen kan göra så att jag blir tårögd liksom.
 
Och jag hatar att ha fel och vill alltid göra ett bra "första intryck" på folk 
 
Nu har jag klottrat ihop lite om mig, så nu borde ni veta lite mer om vem som är April Starwood!
 
 
Nutid - Dåtid

Grattis Jensan!

 
Idag fyller Jenny år!
 
Gå gärna in och gratta henne!  http://snowhill.blogg.se

Bra uppdatering.. eller?

 
Åh herregud, denna vecka har inte alls varit någon bra uppdatering xD
Mitt försvar: Det är sommar och vi har jääääättefint väder, som vi nog inte har så ofta, så man mst ju passa på 
 
Ska sätta mig ner och skriva många inlägg nu med era ideér! 
 

April Starwood
Vad kul att du hittade hit!
Mitt namn är April och kallas App.
Jag har drivit denna blogg till och från sedan Januari 2012. Jag bloggar om mina tankar, vänner, shopping och mycket mer!


Star Stable Online
Star Stable är ett online spel där du får chansen att skapa din egna häst och karaktär. Du och din häst kommer kunna göra dagliga uppdrag, chatta med vänner och tävla i roliga race! Det finns så mycket på Jorvik att upptäcka.
Du kan bli medlem gratis redan idag!

       


Hemsidan visas bäst i Google Chrome ~ Design © April Starwood