#DBCselfi

 
Detta är hur Diamond Bubbles Companys selfis ser ut 
 

Tavla - Uråldriga trädet?

 
 
Kan det finnas en liten chans att detta är det uråldiga trädet? Av slump hittade Jen det på en aktivitet här i slottet. Det känns så lika på ett sätt, men ändå så olika. 
 
 
Vad tror du? 
 

Redigering

 
Med insperation av fina Pelle har jag försökt mig till en redigering! Denna häst är så underbar att jag hade kunnat redigera hur mycket som helst på!  
 

Underbara Pelle

 
Måste bara visa denna för er! Det är Saga Goldfall aka Pelle som har gjort denna fantastiska bilden till mig, tack så mycket PälseN! ♥

Autografer

 
En gullig tjej jag träffade idag!
 
Det blev en ny katagori för autografer, har fått frågan förut men visste inte om jag ville börja ge då, men nu kör vi på nya tag så från och med nu kommer jag försöka lägga upp alla autografer i denna kategori 
 

Min tävlingsoutfit

 
Detta är min favorit tävling outfit genom tiderna, på något sätt lyckas man matcha ihop färgarna så det stämmer bra, det brukar ju vara ganska svårt eftersom kläderna och utrustningen ska vara snabb också! 
 
 

Wopsi

 
Ukrainian Riding Horse! Hoppas verkligen dessa är i normalstor form, är ganska less på stora hästar, älskar de normalstora! 
En färg jag skulle döda för på en Starstable häst:
Svett/leverfux med vita höga strumpor och bläs, ögongodis! *-*
 
 
Bild från google
 

Huvuduppdrag!

 
Gaaaaah vilken galen dag det har varit idag, har precis gjort klart huvuduppdragen och finner inga ord för att beskriva hur awesome det var!!! En stor fet hyllning till Sso-teamet som har gjort dessa uppdrag!
 
Skulle så gärna vilja lägga upp massa bilder och skriva om uppdragen, men vad jag vet så vill inte folk att man ska spoila så därför tänker jag inte göra det, men denna kan man väll ändå lägga upp, tihi 
 
 
 
Kärlek till Starshine ♥

Under tiden jag var borta från bloggen

 
Under tiden jag var borta från denna blogg så har det blivit några hästköp. Tänkte berätta lite snabbt om dessa nu, men jag ska fixa länkar till de i menyn också så att de får mer och bättre information!
 
 
Brightdiamond
" Bandit "
Bandit köpte jag i samband med att Jen köpte sin häst Sniper. Jag och Jen har en tendens att välja namn före vi köper hästarna. Dessa namn fick vi från en film vi såg för nån månad sen. Vi ville ha hästar som kallas "Bandit & Sniper" så vi red runt och letade efter hästar som kunde passa till namnet och efter mycket velande fram och tillbaka insåg jag hur mycket denna vita skönhet skulle passa till Bandit, på grund av sina skumma ögon. Jag trodde inte att jag skulle kära ner mig i denna häst så mycket, men nu är den verkligen en av mina favoriter!
 
 
Haybrother
"Avicii"
Avicii fick sitt namn från låten "Hey Brother" av Avicii. Eftersom jag inte hade något bättre smeknamn till Haybrother så passade det ganska bra med Avicii (Även om jag har svårt att stava det ;_;) Än så länge har denna häst inte gjort så mycket speciellt, förutom att vara är så j*vla snygg! Men det kommer väll 
 
 
 
Tigereye
"Tyson"
Tigereye eller Tyson som han kallas köpte jag i samband med hästmarknaden som reser runt på jorvik. Tyson köpte jag nog bara för att han var så vacker om jag ska vara ärlig, och det är ett köp jag inte ångrar mig trots att jag inte är så jätte förtjust i stora hästar.
 
 
 
Skyangel
"Samantha"
Samantha är uppkallad efter min irl ponny som nu betar på de evigt gröna ängarna. Eftersom min ponny nu är borta kom jag på namnet Skyangel och där eftersom min ponny namn var Samantha så fick det bli smeknamnet. På grund av denna betydelse så får denna häst automatiskt en stor betydelse för mig.
 
 
Detta var de hästar jag köpt senaste månaden :] Förut köpte jag inte så många hästar, nu kan jag nästan köpa när och var som helst. Jag antar att det inte är någon bra förändrig, men jag skyller på Jen
 
 

Best ever

 
När jag fick höra att det hade kommit skinnjackor blev jag överlycklig. Jag älskar verkligen dessa skinnjackor i rött & svart, så grymt snyggt!! Tycker också att ss har lyckats bra med detaljerna, riktigt snyggt gjort. Detta blir min nya favorit jacka, titta bara på den så förstår ni varför. 
 
 

Snygga som få

 
 

Bästa meddelandet ever

 
Eller vad säger ni? 
 
Älskar verkligen att Starstable har dubbla helger, folk köper så mycket mer då och jag tror och hoppas att Starstable tjänar bättre på det. Vinst för både köpare och säljare! 
 
 

Älskar, älskar inte..

 
Detta känns på ett väldigt udda sätt hemskt att göra mot mina hästar, men jag har försökt rangordna mina hästar efter hur mycket de betyder för mig, vilket ni ganska fort kan se, inte gick så bra.. 
 
1. Wille kommer alltid stå på förstaplatsen oavsett, så är det bara.
2. Dessa 4 hästar har på olika sätt blivit högt värderade, och jag kan inte riktigt bestämma mig vilken av dom jag värderade högst så det fick bli en liten kump där.
3. Samantha har jag köpt ganska nyligt, men eftersom hon är uppkallad efter min irl-häst som har avlidit så har hon stor betydelse redan nu!
4. Dallas har funnits med ett tag nu och därför så fick han en stolt 4:de plats!
5. Avicii är ganska ny men eftersom han är snyggare än Tyson så fick han komma före 
6. Sist och inte alls minst kommer Tyson som är ganska nyinköp.
 
Sedan har jag en vit ponny & arab på hästön som jag hatar lika mycket så jag inte ens tänker räkna med de C:
 

Bloggtävling - Det förtrollade påskägget

 
Nu är det ännu en gång dags för en bloggtävling, jag tycker att det är ett bra sätt att starta igång bloggen på så nu kör vi igen!
Som vanligt är vinsterna hemliga (Oh App you sneaky basterd) 
 
Såhär gör du för att delta:
- Skriv en kommentar med ditt namn på detta inlägg och sedan så wips så var det klart.
Ganska enkelt va? Så mer komplicerat än så är det inte!
 
Men för bonus poäng ( Extra lotter när jag drar namn):

                                                      - Följ mig på instagram @aprilstarwood
                                                      - Följ mig på bloglovin
                                                      - Dela på din blogg!
 
Välj ett av dessa 3 alternativ och du får 1 bonus lott!
Tveka inte att vara med även om du inte har någon bonus lott, du kan ändå vinna fina priser.
Självklart så är dessa bonus poäng och inget måste, utan bara att du måste bara kommentera att du är med.
                                                      
Frågor?
-Skriv en kommentar!
 
  
 

Påskevent

 
Påskevent med DBC som förra året, även om jag kom hem lite sent så var det jättekul! 
Grattis till alla er som vann något pris och tack till er som ställde upp!
 
Känns underbart att vara tillbaka i klubben, kan aldrig tacka Jen nog för chanserna att få vara med i DBC, det är verkligen en klubb värd att vänta på. Så glad att klubben existerar, vet inte annars vad man skulle gjort nu för tiden. Kärlek till Diamond Bubbles Company!
 
Måste även få tacka er för all eran posetiva respons på mitt bloggande, känns ännu roligare att vara tillbaka! 
 

Guess who's back

 
Hallå där alla mina vänner, idag är den dagen jag väntat länge på: Bloggen startar upp igen! Det finns inga ord som kan beskriva min lycka just nu, har taggat och planerat och fixat bloggen länge nu, funderat fram och tillbaka om jag verkligen ska driva allt igen och nu har jag gjort mitt beslut, i'm back! 
 
Som ni kanske märker så har bloggen fått en helt ny design & domän kommer snart fixas till Starstableonline.nu eftersom att starstable har nu mitt gamla domän! Känns så grymt kul att få vara tillbaka igen på den plats där jag känner att jag hör hemma!
 
Men bloggen kommer inte vara som för, den kommer inte vara min första prioritering, utan det blir självklart mitt irl-liv, klubben och mina vänner. Bloggen kommer säkert har bra uppdatering, men det kommer inte vara så att det blir en gräns på minst 5 inlägg per dag, utan det kommer bli inlägg ja, dock inte bestämt hur många och hur ofta 
 
 
 
 

April Starwood
Vad kul att du hittade hit!
Mitt namn är April och kallas App.
Jag har drivit denna blogg till och från sedan Januari 2012. Jag bloggar om mina tankar, vänner, shopping och mycket mer!


Star Stable Online
Star Stable är ett online spel där du får chansen att skapa din egna häst och karaktär. Du och din häst kommer kunna göra dagliga uppdrag, chatta med vänner och tävla i roliga race! Det finns så mycket på Jorvik att upptäcka.
Du kan bli medlem gratis redan idag!

       


Hemsidan visas bäst i Google Chrome ~ Design © April Starwood