Va rädd om varandra!


Nu kom jag på mitt i natten att jag ville skriva ett åsikts-inlägg, det var ett tag sedan och kände att det var dags nu! Jag tänker ofta mycket på att man ska vara glad över det man har, inte gråta över småsaker. Det kommer komma en period i ditt liv att dessa småsaker inte spelar någon större roll när ett stort och verkligt problem bryter ut i ditt liv. Nu tänker ni säkert "detta har jag hört förr", men helt ärligt, om ni riktigt tänker till nu, är det värt att gråta över spilld mjölk? Tro mig det är det inte. Jag ville bara skriva ihop en liten text här till varför du ska vara glad över de små bra sakerna. Ju mer posetiv du är mot dessa småsaker, dessto gladare blir du. Du måste vara rädd om det du har, för en dag kanske det inte finns kvar där längre, och då ångrar du att du inte tänkt på det tidigare. Som jag säger "du vet inte vad du har försen det är borta". Så ta er tid till familj, vänner och nära & kära, visa att ni bryr er innan det är försent! Lite tankar från en trött App, ta hand om varandra!

 

Natten på Starstable


Natten på Starstable är ju så underbart, det är så mysigt och man får denna härliga känslan bara! Jag vet att snön ser väldigt skum ut, but i tried, and i failed men skitsamma det kändes så tomt annars 
 

Provridit en häst!


Idag såg jag en annons på en 6-årig andalusier vid namn Embereagle, jag fastnade direkt för denna skönhet och bestämde mig för att åka och titta på "Örnen". Mitt första intryck av denna häst var de otroligt vacka ögonen, men sedan när jag fick rida han, ojoj vilket steg! Denna Embereagle har stegen för att ta sig hur långt som helst. Detta är verkligen en häst på miljonen, och jag borde verkligen ta chansen. Han är bara 6 år, men redan har han kapacitet för det mesta. Örnen var inte heller svårriden, utan gjorde det mesta bara man bad om det. Vilken pärla alltså!Eftersom jag inte var den första som visat intresse på honom så måste jag vänta och se om den första köparen fullföljer köpet, annars får jag köpa han om jag vill, och jag kan inte ljuga för det vill jag verkligen!


Vilken skönhet, det återstår och se hur det blir!  ~ Bilderna är redigerade med Photoshop CS6 och det tog sjukt lång tid att redigera båda två, herregud alltså! Men jag är verkligen nöjd så kan inte klaga!
 

Godmorgon


Hej på er! Hoppas ni har haft en bra jul, det har då jag! Önskade mig mest pengar så det var egentligen det "enda" jag fick. Men iallafall så kommer jag nog gå lös på att köpa star coins nu, muahaha 

Planerna för bloggen 2014 är att först fira 3-års jubeleum när bloggen fyller 3 år. Ska se om jag kan fixa ihop någon tävling. Sedan hoppas jag även att vi kan utvecklas mer och testa nya saker. Det är viktigt med förnyelse, annars kommer bloggen bara bli tråkig och de vill jag inte! Sedan hoppas jag även att jag kan öka mina inlägg per dag eftersom de är ni värda. Det hade även varit kul om lite nya läsare hade kunnat hitta hit, eftersom att jag slutat/börjat så många gånger så har jag tappat många läsare, men de hoppas jag att vi kan hinna bygga upp under 2014! Men året är inte slut ännu, vi har ju fortfarande nyår att tagga till
 

God Jul!


Idag är det julafton! Längtat enormt mycket till denna dag och nu är den äntligen här! Eftersom det är jul och jag åker bort så kommer det inte komma några inlägg idag tyvärr, men jag är ganska säker på att ni alla har ganska så fullt upp ändå. Hur som helst så vill jag önska er alla en god ju och hoppas att ni får de presenter ni önskat er, för det är ni värda! Puss och kram så hörs vi senare 
 

Redigering ~ Lionking

 
 
Redigerade denna nyss och måste faktiskt säga att jag blev ganska så nöjd. I början trodde jag att jag skulle strunta i allt eftersom ingenting blev bra, men det verkade ju lösa sig i slutändan!  Här är min nyköpa nordis Lionking aka Simba!
 

200 Star Coins

Glöm inte bort att lösa in koden "HAPPYHOLIDAY" för att få 200 sc! Denna kod är starstables julklapp till oss, så vi kan bara tacka och bocka! 
 

Reindeer


Idag fick jag min ren och gud vad söt den blev med man ("bugg", gå in på "byt man" medans du sitter på renen). Hur som helst gillar jag inte denna ren, men i manen blev den väldigt söt. Men det är mysigt med tanke på att du bara kan rida den under julen. De flesta brukar ju döpa sina renar, det gör även jag. Så denna lilla gosiga filur fick heta Danbi! 
 

Snöväder


Kan ni fatta att det bara är 2 dagar kvar till jul!? Är så sjukt taggad att få öppna en massa paket! Det var sista advent igår, så det är nära nu!
 
 Tyvärr så har jag inte haft en julkalender iår och de ursäktar jag mig för, men jag hoppas att jag kan fixa någonting tills bloggen fyller år (23 Januari). Den 5 december 2011 började jag även spela starstable så min karaktär är hela 3 år nu, tänk vad tiden går fort! 
 
 

Stövlar

 
Är det bara jag som tycker att det är lågot lurt med stövlarna? Någonting måste ju ha gått snett eller ska de verkligen se ut så? Det ser oproportionerligt och kantigt ut, även handskarna är lite mysko. Undrar om de kommer fixa till de? 
 

Uppdatering på en måndag


Eftersom julafton är på en onsdag så valde starstable att göra uppdateringen idag (måndag). Som vanligt kommer man kunna rida på en ren och även samma uppdrag från förra året kommer. Själv spelade jag inte då så det blir första gången för mig jag flyger med jultomtens släde! 
 
 

Före & Efter


Personligen tycker jag att det är sjukt intressant att se före och efter bilder, vet inte om ni tycker det, men iallafall så slänger jag upp dennna nu. En redigering på Haybrother "Avicii" som jag gjorde för ett tag sedan! 
 

DBC Luciatåg 2014


Kom på att jag inte har lagt upp bilder från luciatåget så ni får de nu! Tyvärr fanns det ju ingen snö vilket gjorde att bilderna blir inte lika mysiga. Men iallafall så var det jättekul och det var många som även kom och red med, verkligen underbart! I en blanding av censurer, stavfel och olika texter lyckades vi framföra några jullåtar. Iår var jag en pepparkaka, det bästa som finns! Jag vet inte vad det är mellan mig och pepparkakor men jag äter de ju jämt och ständingt så! 
 
Bilderna har jag förmiskat och ökat ljusstyrka på, det blev "bara" 6 bilder men de duger förhoppningsvis!

 

Vad händer med Starstable?Starstable är nere ännu en gång. Vad är det som händer? Jag förstår att det kan hända någon gång ibland med nu är det extremt ofta, undrar varför? Jag som var på bra blogg-humör och nu kan jag inte ta några bilder, typiskt! Hur som helst så hoppas jag att detta löser sig snart, kämpa på ss! 
 
 

Vinter!

 
Igår kom äntligen snön till starstable. När man loggar in och ser den ljusa och mysiga miljön kan man ju inte låta bli att le. Detta år finns det även snö i gåd. Förra året (vad jag minns) så fanns det ingen snö, så det är verkligen superbra! Jag hoppas verkligen att snön stannar länge detta år, vintern är ju lång så varför inte liksom? 

Glöm inte att fylla i värdekoden ONFIRE för att få ON FIRE!-t-shirten. Jag tycker personligen inte att den kanske hade så mycket att matcha med, men den var riktigt tuff ändå och jag gillade syftet med den!

Lite vinterbilder skadar aldrig:
 
 
 
 

Julspecial (Flixiekim)

 
 
I torsdags hade jag turen att få ett tillfälle att få vara med i ett avsnitt i Birgittas (Kims) Julspecial! Tillsammans med Jen och Kim så gjorde vi lite juluppdrag och pratade om allt mellan himmel och jord. Denna Julspecial pågår nu och det kommer nya avsnitt med olika gäster. Riktigt roligt var det! 
 

 
 

Haybrother

 

Kan inte påstå att jag blev så speciellt nöjd med denna, men kände att jag ändå skulle lägga upp den, bra att ni får se mina brister i photoshop också men detta är iallafall Haybrother aka Avicii! 
 

Fjordingar!

 

7 jultips för dig som vill ha en bra starstable jul!

 

Mina vinter outfits


Dessa outfits kommer jag nog använda mest i vinter. Känns härligt att prova några nya typer av stilar och även mer färgglatt! Tips till dig som försöker hitta nya outfits är att testa olika kombinationer med plagg du inte trodde att du skulle kunna använda. Om du har samma typ av outfit men i olika färger tröttnar du ganska fort, så försök prova nya plagg! 
De outfits jag älskar mest är den lila/svarta/vita och även den bruna/vita/gråa. De känns väldigt jag på något speciellt sätt! 
 

April Starwood
Vad kul att du hittade hit!
Mitt namn är April och kallas App.
Jag har drivit denna blogg till och från sedan Januari 2012. Jag bloggar om mina tankar, vänner, shopping och mycket mer!


Star Stable Online
Star Stable är ett online spel där du får chansen att skapa din egna häst och karaktär. Du och din häst kommer kunna göra dagliga uppdrag, chatta med vänner och tävla i roliga race! Det finns så mycket på Jorvik att upptäcka.
Du kan bli medlem gratis redan idag!

       


Hemsidan visas bäst i Google Chrome ~ Design © April Starwood