Provridit en häst!


Idag såg jag en annons på en 6-årig andalusier vid namn Embereagle, jag fastnade direkt för denna skönhet och bestämde mig för att åka och titta på "Örnen". Mitt första intryck av denna häst var de otroligt vacka ögonen, men sedan när jag fick rida han, ojoj vilket steg! Denna Embereagle har stegen för att ta sig hur långt som helst. Detta är verkligen en häst på miljonen, och jag borde verkligen ta chansen. Han är bara 6 år, men redan har han kapacitet för det mesta. Örnen var inte heller svårriden, utan gjorde det mesta bara man bad om det. Vilken pärla alltså!Eftersom jag inte var den första som visat intresse på honom så måste jag vänta och se om den första köparen fullföljer köpet, annars får jag köpa han om jag vill, och jag kan inte ljuga för det vill jag verkligen!


Vilken skönhet, det återstår och se hur det blir!  ~ Bilderna är redigerade med Photoshop CS6 och det tog sjukt lång tid att redigera båda två, herregud alltså! Men jag är verkligen nöjd så kan inte klaga!
 


  Namn:
      Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)
  
  Hemsida/blogg:
  
  Din text här:
  
  
April Starwood
Vad kul att du hittade hit!
Mitt namn är April och kallas App.
Jag har drivit denna blogg till och från sedan Januari 2012. Jag bloggar om mina tankar, vänner, shopping och mycket mer!


Star Stable Online
Star Stable är ett online spel där du får chansen att skapa din egna häst och karaktär. Du och din häst kommer kunna göra dagliga uppdrag, chatta med vänner och tävla i roliga race! Det finns så mycket på Jorvik att upptäcka.
Du kan bli medlem gratis redan idag!

       


Hemsidan visas bäst i Google Chrome ~ Design © April Starwood