Va rädd om varandra!


Nu kom jag på mitt i natten att jag ville skriva ett åsikts-inlägg, det var ett tag sedan och kände att det var dags nu! Jag tänker ofta mycket på att man ska vara glad över det man har, inte gråta över småsaker. Det kommer komma en period i ditt liv att dessa småsaker inte spelar någon större roll när ett stort och verkligt problem bryter ut i ditt liv. Nu tänker ni säkert "detta har jag hört förr", men helt ärligt, om ni riktigt tänker till nu, är det värt att gråta över spilld mjölk? Tro mig det är det inte. Jag ville bara skriva ihop en liten text här till varför du ska vara glad över de små bra sakerna. Ju mer posetiv du är mot dessa småsaker, dessto gladare blir du. Du måste vara rädd om det du har, för en dag kanske det inte finns kvar där längre, och då ångrar du att du inte tänkt på det tidigare. Som jag säger "du vet inte vad du har försen det är borta". Så ta er tid till familj, vänner och nära & kära, visa att ni bryr er innan det är försent! Lite tankar från en trött App, ta hand om varandra!

 

Devora Dragondaughter

håller med till 100 %. bra inlägg ^^

2015-01-04 @ 13:35:27
URL: http://devorasso.blogg.se/
Lova Starstar

Håller med.
Btw, är jag korkad som inte märkt att du bloggar igen? Även fast du är lite oaktiv har jag faktiskt inte märkt nåt. :$

2015-01-11 @ 00:40:47
URL: http://lovastarstar.blogg.se
Daniela silentmoutain

Undrar vilket pogramm du redigerar med?!

2015-01-13 @ 19:10:04
URL: http://barajuliesliv.blogg.se

  Namn:
      Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)
  
  Hemsida/blogg:
  
  Din text här:
  
  
April Starwood
Vad kul att du hittade hit!
Mitt namn är April och kallas App.
Jag har drivit denna blogg till och från sedan Januari 2012. Jag bloggar om mina tankar, vänner, shopping och mycket mer!


Star Stable Online
Star Stable är ett online spel där du får chansen att skapa din egna häst och karaktär. Du och din häst kommer kunna göra dagliga uppdrag, chatta med vänner och tävla i roliga race! Det finns så mycket på Jorvik att upptäcka.
Du kan bli medlem gratis redan idag!

       


Hemsidan visas bäst i Google Chrome ~ Design © April Starwood