Man bara måste älska de!!

 

Diamond Bubbels Company ~ Ridläger

 
Nu har den första dagen gått av dessa 3 veckor då DBC har ridläger! Jag är otroligt taggad och det känns kul att äntligen få göra lite saker med klubben, och man behöver inte oroa sig för att missa någonting, vädret är bara skit ändå! 

Men idag hade vi en terräng och en western lektion, det var ganska många inne för att vara sommarlov och det känns awesome. Vi hoppade lite hinder och så men det mesta på lektionen gick ut på att lyssna eftersom det var mycket information vi berättade!
 
 
 

Äntligen klar!

 
Är nu äntligen klar med all info om hästarna. Har tagit mig en dag att fixa iordning alla bilder, text och infon.
Så nu kan ni klicka i menyn här till vänster och läsa om alla hästarna! 
 
 

Lite uppdaterat

På senaste tiden har jag fått tillbaka min blogglust som jag hade, det känns bra och roligt så därför har jag uppdaterat bloggen lite! Bland annat så har jag bytt header bilder och fixat till lite i menyn, jag ska skriva inlägg till hästarna som jag försökt göra i säkert ett år. Men för tillfället så länkar bilderna inte till någonting.
 
Förutom de så har jag varit i Stockholm och varit med på DBC-träffen det kom ca 20 pers så det blev ganska många! Det var verkligen en dag att minnas i mitt liv, galet underbart. Sedan så ska jag resa till Göteborg och en massa annat händer i sommar, så det ska bli roligt och det taggar jag för! 
 

Ni får en bild på min underbara tinker Fiona som jag för övrigt älskar!

Redigering

 

Jen & Jag

 

Mulle!

 

Firenova - Fiona

 
 

Bloggen på is under sommarenBloggen läggs på is nu under sommaren eftersom att jag har så mycket att göra, bland annat åker jag till både stockholm, göteborg och skåne. Upptagen tjej här! 

Men det kommer kanske inlägg då och då, men bara när tiden och intresset finns så bloggen halv-vilar under sommaren. Men vi drar igång seriöst tills på hösten! 
 
 

April Starwood
Vad kul att du hittade hit!
Mitt namn är April och kallas App.
Jag har drivit denna blogg till och från sedan Januari 2012. Jag bloggar om mina tankar, vänner, shopping och mycket mer!


Star Stable Online
Star Stable är ett online spel där du får chansen att skapa din egna häst och karaktär. Du och din häst kommer kunna göra dagliga uppdrag, chatta med vänner och tävla i roliga race! Det finns så mycket på Jorvik att upptäcka.
Du kan bli medlem gratis redan idag!

       


Hemsidan visas bäst i Google Chrome ~ Design © April Starwood