Idag är det inte vilken dag som helst

 
 
Idag fyller Diamond Bubbles Company hela 2 år på starstable! Känns så otroligt och vad tiden går fort! Det är en ära att kunna vara med och delta i denna klubbs ständiga utveckning. Alla ideér vi kommit på, saker vi gjort, skratt vi haft. Det kan vara svårt att beskriva, men denna klubb står mig nära till hjärtat även om jag har varit lite fram och tillbaka på starstable finns det en sak som alltid har varit kvar, jo DBC. 

Tänk att i hela 2 år har denna klubb varit vid liv, medlemar har köat sig in för att få en plats och fortfarande växer klubben gemenskap större och större. DBC är verkligen inte bara en av alla ridklubbar, DBC är DEN ridklubben, ridklubben med den stora kärleken till varandra och skratt och bus. 
 
 
 
Jag älskar tanken av att ha alla mina vänner som delar samma intresse för Starstable samlade i en klubb, kan det bli bättre liksom? Jag är så glad att jag en dag blev vän med Jenny, Jenny Snowhill eftersom hon var den som visade mig DBC, jag mår bara illa av tanken att jag aldrig skulle varit med i DBC, tänk vad jag hade missat! Jag hade aldrig fått vara en del av den gemenskapen som finns i klubben, aldrig fått de vänner jag har, nej usch tur att jag fann denna klubb, tur att jag fann han.
 
Så jag vill tacka Jen, och alla mina underbara vänner i DBC för att ni varje dag får mig att le, skratta och vara lycklig. För att ni varje dag låter mig vara en del av er och påverka jag är lyckligt lottad. 
 
Så nu till sista önskar jag han (DBC) en riktigt jävla bra födelsedag för att han är 2 år redan, tänk vad de växer upp fort! Kärlek till dig underbaraste ♥
 
 
En gamal goding:

Can't even.. i'm dying

 

Kan inte vänta till den 4 gahhhh!! Aldrig längtat efter en häst såhär mycket! 
 

Nya kläder!

 
Äntligen efter 2 år av önskningar av shorts har det kommit! Ihhhhh! Jag tycker dessa svarta med bälte var underbara. De röda var också okej med de svarta är pricken över i:et. Jag hade dock hoppats på jeans shorts vilket gjorde mig lite besviken, men det kanske kommer senare i framtiden.
Sedan hade de kunnat varit lite smalare, de är ganska tjocka nu så det ser lite klumpigt ut, men men.. jag gillar de ändå!
 
 
 
 
 

Flyttat till Valedale

 
.. och vad jag saknat att bo här, helt sjukt! Älskar allt med denna by och brukar bo här varje sommar, känns awesome att vara tillbaka *-*

Lite små bilder


Girls just wanna have fun

 
Det är kanske lite så där torrt på bloggen just nu, men som rubriken lyder girls just wanna have fun och det är så jag känner just nu, lever lite som jag vill, inget krav på bloggen och därför känns detta bäst! 
 
Men stanna kvar för inlägg kommer, det lovar jag! 
 

Fika

 
Having a good time having a good time!! 
 

Den nya ponnysarna

 
Jag vet inte riktigt vad jag tycker om de nya ponnysarna förutom att jag inte vill ha ponnys (!!) Blev sjukt besviken att det kom ponnys, det är bara stora hästar och ponnys som kommer nu för tiden, vill ha normalstora hästar.

Men färgerna är underbara! De är som lite nytänkande, den svarta var så fiiiiiiin. 
 
 
Tycker också om att marknaden flyttar runt, kul med nya ställen. 
 
 
 

Outfit ~ Black and white

Är så kär i dessa svarta och vita ridbyxor alltså!! *-*

Fin häst!

 
Tänk vad fin denna hade varit i normal form och om den gick att köpa! Så söt jag dör, finsate dressyrhästen ju! 

Mail - Time!

 
Sent på kvällen är det oftast App kommer igång och börjar fixa med post, städa, levla, göra uppdrag mm. Det är som om jag startar denna tid istället för av stänga av, ganska typiskt egentligen nu när jag borde sova ._.

Stars can't shine without darkness

 
Litet kvälls-citat innan jag går och lägger mig. 
 

Vårstädning


Idag har jag och några av mina bästaste vänner haft vårstädning, älskar de alla så mycket och är så glad att jag har dom c:

Vi ska göra alla blåa, alla uppdrag, lopp det vill säga ALLT! Sedan ska vi städa garderoben, fixa klubbloggen osv, massa städning och uppfräschning, känns skönt med nytt! 


 
 
 
Btw, ser ni våra snygga arbets-vår outfits? 
 

Vinnarna - Det förtrollade påskägget

 
 
 
Nu får jag äntligen presentera vinnarna av påskägget! Grattis till er som vann!
Jag vill även passa på att tacka alla som var med det är sjukt kul när folk är med och deltar. 
 
 
För att få era priser vänligen mejla mig på starstableonline@live.se!
 
 
Så tack för denna tävling, som ni vet kommer inte detta vara den sista! 
 Ännu en gång GRATTIS till er som vann något och glöm inte bort att mejla mig. 
 
 

Hejdå Fort Pina, hej ...?

 
Jag har nu under några veckor bott i Fort Pinta och jag älskar verkligen den staden det är så ljust så man får fina bilder men jag vill flytta, få lite nya vyer! 

 
Har funderat på Valedale, brukade bo här hela sommarloven!. Det är så mysigt bara, dock lite långt ifrån allt, men, men vi får se. 
 
 

Outfit ~ Blue n' Black

 
Först visste jag inte riktigt om jag gillade denna utrustning, men den kändes så originell så jag var tvungen att köpa den, för utom sadeln då som jag inte gillade :]
 
Men provade matcha en typ av outfit och här har ni resultatet 
 

Bortglömd låda

 
Eftersom det var valborg igår så satt jag inte vid datan. Hoppas alla ni hade en bra valborg med mycket skratt! 
 
Därför gör jag nu uppdraget och jag måste säga att det var nog de kortaste uppdarget någonsin, men det var en kul grej eftersom man fick ju sjukt najsiga brillor. 
 
Nu ska jag vidare och se om jag ska köpa den nya utrustningen, hoppas den ser bra ut!
 

April Starwood
Vad kul att du hittade hit!
Mitt namn är April och kallas App.
Jag har drivit denna blogg till och från sedan Januari 2012. Jag bloggar om mina tankar, vänner, shopping och mycket mer!


Star Stable Online
Star Stable är ett online spel där du får chansen att skapa din egna häst och karaktär. Du och din häst kommer kunna göra dagliga uppdrag, chatta med vänner och tävla i roliga race! Det finns så mycket på Jorvik att upptäcka.
Du kan bli medlem gratis redan idag!

       


Hemsidan visas bäst i Google Chrome ~ Design © April Starwood