Vinterbilder

 
Jag bara älskar att fixa, redigera och pyssla med vinterbilder, det är så underbart! Jag vet inte varför, men snön är så mysig och det finns så mycket du kan fixa, det är otroligt! Iallafall så slängde jag ihop denna bild nyss, blev riktigt nöjd ändå, även fast den var världigt enkel. Har redan börjat med jul outfits, taggar nästan lite för mycket tror jag! 
Slängde med orginal bilden också, för er som vill se före & efter. Det jag gjort är att andra ljus, och även fixa till man, päls och svansen så att den är anpassad för vintern. Känns så mysigt med en fluffig päls!


StarStable Gift Shop

 
Jag antar att ni alla nästan har sätt att stable har öppnat en Gift Shop där du kan köpa julklappar. Jag måste säga att detta är en superbra idé och jag hoppas verkligen att den kommer gå runt och det inte strular med post. Nu kan du köpa starcoins till dina vänner som julklapp, finns det någon bättre julklapp!? Men nu till frågan, är det fel om man beställer till sig själv? 
 

Levling på hög nivå


Känns otroligt bra att jag äntligen har börjat komma igång med levlingen igen, man tappar mycket om man bara bestämmer sig för att hoppa över några dagar. Den dagen SS höjde XPn för loppen var typ den bästa dagen i mitt liv! Förut tog det ca 1 månad att levla en häst, nu tar det ca 1 vecka och jag brukar inte gilla att levla, men när man ser resultat blir det genast så mycket roligare. 
 

 

Vad hände med det röda?


När man tänker på April Starwood så är jag ganska säker att man får fram en rödhårig liten filur, men så är det inte längre! Jag har alltid älskat det röda håret men jag har alltid stört mig på att det skär sig till de outfits du har. Jag var aldrig liksom 100 % nöjd. Men sen när jag började spela igen och såg detta hår, oj vad jag älskade det! Detta hår är det jag har väntat länge på, och nu är det äntligen här. Har alltid velat ha en hårfärg åt det blondare eller mer ljusbruna hållet, och nu så har jag det! 

Dinodalen ~ Valley Of The Hidden Dinosaur


Kände att det var dags för ett orentligt inlägg, så varför inte skriva lite om Dinodalen? Jag vet att alla bloggare säkert bloggar om Dinodalen men det tänkte jag också göra! Jag hade inte så stora förväntningar på detta nya område, så jag hade inga förhoppningar om något. Men jag tycker absolut att Dinodalen är ett underbart mysigt ställe och jag gillar hur områderna ser ut, speciellt staketen och lamporna. Dock måste jag säga att jag inte gillar ljuset, det är så dimmigt att du nästan inte ser något, dessutom blir bilderna så bleka att det är svårt att få fram de fina konturerna, utan du behöver redigera fram det.

Jag är även lite besviken på att det inte kom någon typ av stad eller by, även fast det fortfarande finns stängda områden så hade det varit kul med ett nytt stall. Nu får man överleva på Nic's lilla läger.Tänk vad roligt med en liten vinterby, gud så mysigt! Jag hoppas verkligen att det kommer så att det inte känns som bara ödemark, eftersom man (eller iallafall jag) tappar bort sig så lätt. Jag tycker allt ser likadant ut så jag känner mig ofta som en virrig höna som åker runt på isen och försöker hitta hem. Undrar om jag någonsin kommer lära mig hålla koll på vart jag är?


Men till en sammanfattning så ger jag Dinodalen 7/10 sockerbitar och jag måste få säga att jag älskar skogsvägarna, det ger verkligen en mysig vinterkänsla och det är underbart! 
 

Ny tävlingsoutfit

 
 
 
~ För er som vill ha en inköpslista ~

                                                           Hjälm - Västkobbens Fiskeby
                                                           Tröja - Firgrove
                                                           Byxor - Silverglade
                                                           Skor - Silverglade
                                                           Handskar - Marleys
 
                                                           Sadel - Moorland
                                                           Schabrak - Fort Pinta
                                                           Träns - Moorland
 
 
 

Nya vinterdesignen!


Kunde inte hålla mig så la upp den designen jag höll på igår med. Det som jag har kvar är häst länkarna i menyn, men det tar jag när jag har tid eftersom de ändå inte används så mycket. Jag är iallafall jättenöjd! Fick precis den vinter-mysiga känsla jag ville ha, den ljusblå mjuka tonen och vintriga ljusa bilder blev en underbar blandning. Nu ska jag börja skriva mer seriösa inlägg!

 
 

Vinter design


Har jobbat för fullt på designen idag. Är riktigt taggad även om jag kanske inte kommer ändra så mycket i grund, mest bara färger. Men denna design kommer jag ha både till jul och ett tag fram över, kan inte vänta tills att få lägga upp den, så taggad!
 
Tror ganska säkert att den är klar innan helgen, har bara headern och lite småfix kvar. 
 

På tal om igenting, här är min Nordsvensk "Lionking" aka Lo eller Mufasa!

Men April hur ligger det till?

Jag har publicerat massa bilder till min instagram de senaste dagarna och fått frågor om jag är tillbaka eller inte. Jag har alltid svarat något i stil med "Jag vet inte" "Vi får se" eller "Kanske". Men nu känner jag att det är dags att börja förklara lite. För tillfället är jag tillbaka ja, men jag vet inte när jag slutar igen. För jag tror vi alla vet att det kommer hända igen... Men hur som helst så är jag tillbaka nu med blogglust och nya ideér, en ny start. Jag kommer blogga igen, kanske inte så mycket som 5 inlägg varje dag men när jag känner för det. Men det kan även hända att det blir 5 inlägg varje dag också, det vet jag inte! Men jag ska aldrig känna att jag måste blogga.

Så vad händer nu? Jo, nu kommer jag pyssla lite på en ny vinter design och börja skriva lite smått med nya inlägg. Förhoppningsvis kommer jag att tycka att det är lika kul som vanligt. Men sedan tänkte jag också förklara frågan varför var du inte med i DBC? Jo det är så att jag skapade en klubb vid namn The Chariots med mina vänner för att slippa alla klubbinbjudningar, så jag hade inget syfte att dra igång den klubben. Men nu är jag iallafall tillbaka i Diamond Bubbles Company, mitt hem. Men jag har inte samma roll som förut. Jag är inte en av ledarna. Jag är "bara" medlem. Det känns lite kontigt på många olika sätt men jag tror att det kommer bäst så eftersom att Guldis och Jen sköter klubben så bra nu, och då vill man ju inte förstöra allt, eller hur? Men detta gör också att jag slipper pressen som klubbledare och detta kanske gör så jag stannar länge? Vem vet? Men iallfall det är så läget är nu och jag hoppas att det blir bra, självklart kommer jag sakna rollen som ledare, jag har ju ägt klubbar hela mitt sso-liv. Men det blir bra att prova något nytt!
 
Denna text blev enormt mycket längre än vad jag trodde men nu kör vi igång igen, på nytt!
 

Bilden gjord av den proffsiga Jensan och jag snattade den, men schhhyys

The winter is coming and new times begins..

 
 
 

April Starwood
Vad kul att du hittade hit!
Mitt namn är April och kallas App.
Jag har drivit denna blogg till och från sedan Januari 2012. Jag bloggar om mina tankar, vänner, shopping och mycket mer!


Star Stable Online
Star Stable är ett online spel där du får chansen att skapa din egna häst och karaktär. Du och din häst kommer kunna göra dagliga uppdrag, chatta med vänner och tävla i roliga race! Det finns så mycket på Jorvik att upptäcka.
Du kan bli medlem gratis redan idag!

       


Hemsidan visas bäst i Google Chrome ~ Design © April Starwood