Bloggen är avstängd

 
 
Bloggen har varit igång till och från nu hur länge som helst. Jag bloggar vid ytterst få tillfällen och tror tyvärr inte att det kommer att bli bättre. Har provat på taktiken att jag bloggar när jag känner för det, men detta gör att det står tomt ganska så ofta då jag inte har så mycket tid vid att sitta vid datan längre. Det känns inte rättvist mot er, för antingen så bloggar jag eller så gör jag inte det, det finns inget mellanting som fungerar på ett bra sätt.
 
Bloggen kommer alltid stå öppen så att man kan gå in och läsa gamla inlägg om man vill, så minnerna kommer alltid leva kvar!
 
Men jag tror detta blir bäst, så slipper det vara så mycket bloggar, bloggar inte, bloggar, bloggar inte.. Jag är och kommer alltid vara tacksam för att ni alltid funnits där och velat läsa mina inlägg, men nu är det tyvärr slut för alltid. Under all denna tid så förtjänar denna blogg det, dags att gå i pension och säga hejdå.
 
 
Ni vet att jag älskar er och denna blogg och det kommer jag alltid att göra ♥
2012-01-23 ~ 2015-04-29

Ny design!

 
Idag blev jag äntligen klar med designen! Eftersom att jag inte kunde bestämma mig mellan färgen lila eller grönt så fick det bli båda, men jag gillar verkligen färgkombon. Det som är kvar är bara att fixa länkar till hästar osv, det blir alltid kvar och känns aldrig som om jag får de gjort.. Jag tror att det beror på att jag tycker det är lite tråkigt och jobbigt då det är många länkar och bilder som ska ändras, men tror inte att ni går in och läser om exakt varje häst ändå så 
 
 

You loved me when i couldn't love myself

Royce ~ 2015-04-17 ~ April Starwood ©
 

Ny April


I onsdags så kom ju en ny funktion, nämligen att man kan byta utseende. Eftersom första gången var gratis så kunde jag inte låta bli! Är super nöjd med hur resultatet blev, detta känns mer som "April" utseende. Jag bytte även till bruna ögon då mina lila tyvärr inte passar till något, men saknar dom lite, de var ju ganska coola! 
 

Rubyrocket


En av de nya hästarna jag har köpt är då den nya quarterhästen! Denna häst har faktiskt varit delen till att min ss-lust ökade enormt. Jag kommer skiva info om Rubyrocket (aka Royce) i ett annat inlägg senare. 

Det finns många olika anledningar till varför jag älskar denna häst, men den största är nog att den är så realistisk. Det finns ingen annan häst som jag personligen tycker har lika verkliga gångarter som denna häst har. Det speciella är ju just galoppen, där man verkligen ser och känner hur hästen arbetar och rör sig med kraft, vilket man inte har sätt på de andra hästarna. Lätt bästa starstable hästen, lätt! Med detta kan ni kan nog räkna med att se mig rida omkring på olika quarters ett bra tag framöver! Bra jobbat som vanligt SS! 

Hej på er!


Det var ett tag sedan... Igen... Men iallafall så vet ni säkert hur läget är då jag nämt det ganska ofta, ibland finns inte bara tiden och orken. Skolan tar mycket av min tid nu tyvärr. Men nu till någonting roligare, vintern är över och vi kan officiellt kalla det vår! Detta innebär att denna vintriga design måste bort, typ helst nu. Frågan är bara vilken färg? Denna blogg har under sina 3 år haft dem flesta färgerna så helt enkelt är det inte. Funderar på att prova grönt eller ljuslila av något slag då jag själv anser att detta är vårfärger. Men, men, den karamellen får jag suga på ett tag till. 
 
Så det som kommer hända nu är att jag ska börja knepa på en ny design, sedan vårstäda och rensa en massa så att vi får en ny start, för att det behövs efter denna period.


April Starwood
Vad kul att du hittade hit!
Mitt namn är April och kallas App.
Jag har drivit denna blogg till och från sedan Januari 2012. Jag bloggar om mina tankar, vänner, shopping och mycket mer!


Star Stable Online
Star Stable är ett online spel där du får chansen att skapa din egna häst och karaktär. Du och din häst kommer kunna göra dagliga uppdrag, chatta med vänner och tävla i roliga race! Det finns så mycket på Jorvik att upptäcka.
Du kan bli medlem gratis redan idag!

       


Hemsidan visas bäst i Google Chrome ~ Design © April Starwood