Bloggen är avstängd

 
 
Bloggen har varit igång till och från nu hur länge som helst. Jag bloggar vid ytterst få tillfällen och tror tyvärr inte att det kommer att bli bättre. Har provat på taktiken att jag bloggar när jag känner för det, men detta gör att det står tomt ganska så ofta då jag inte har så mycket tid vid att sitta vid datan längre. Det känns inte rättvist mot er, för antingen så bloggar jag eller så gör jag inte det, det finns inget mellanting som fungerar på ett bra sätt.
 
Bloggen kommer alltid stå öppen så att man kan gå in och läsa gamla inlägg om man vill, så minnerna kommer alltid leva kvar!
 
Men jag tror detta blir bäst, så slipper det vara så mycket bloggar, bloggar inte, bloggar, bloggar inte.. Jag är och kommer alltid vara tacksam för att ni alltid funnits där och velat läsa mina inlägg, men nu är det tyvärr slut för alltid. Under all denna tid så förtjänar denna blogg det, dags att gå i pension och säga hejdå.
 
 
Ni vet att jag älskar er och denna blogg och det kommer jag alltid att göra ♥
2012-01-23 ~ 2015-04-29

Juliette Moonforce

Spelar du fortfarande starstable? :)

2015-06-19 @ 09:54:07
Hanna Goldnight

Åh App! Sitter och får extrema nostalgikänslor av tanken för lite över 3 år sedan - när både du och Iza bloggade här och hade Golden Fighters. Låter löjligt men saknar fortfarande underbara Golden Fighters! Bästa klubben som existerat på SSO. Tack för denna tiden <3

2015-06-24 @ 16:25:40

  Namn:
      Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)
  
  Hemsida/blogg:
  
  Din text här:
  
  
April Starwood
Vad kul att du hittade hit!
Mitt namn är April och kallas App.
Jag har drivit denna blogg till och från sedan Januari 2012. Jag bloggar om mina tankar, vänner, shopping och mycket mer!


Star Stable Online
Star Stable är ett online spel där du får chansen att skapa din egna häst och karaktär. Du och din häst kommer kunna göra dagliga uppdrag, chatta med vänner och tävla i roliga race! Det finns så mycket på Jorvik att upptäcka.
Du kan bli medlem gratis redan idag!

       


Hemsidan visas bäst i Google Chrome ~ Design © April Starwood