Hej på er!


Det var ett tag sedan... Igen... Men iallafall så vet ni säkert hur läget är då jag nämt det ganska ofta, ibland finns inte bara tiden och orken. Skolan tar mycket av min tid nu tyvärr. Men nu till någonting roligare, vintern är över och vi kan officiellt kalla det vår! Detta innebär att denna vintriga design måste bort, typ helst nu. Frågan är bara vilken färg? Denna blogg har under sina 3 år haft dem flesta färgerna så helt enkelt är det inte. Funderar på att prova grönt eller ljuslila av något slag då jag själv anser att detta är vårfärger. Men, men, den karamellen får jag suga på ett tag till. 
 
Så det som kommer hända nu är att jag ska börja knepa på en ny design, sedan vårstäda och rensa en massa så att vi får en ny start, för att det behövs efter denna period.  Namn:
      Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)
  
  Hemsida/blogg:
  
  Din text här:
  
  
April Starwood
Vad kul att du hittade hit!
Mitt namn är April och kallas App.
Jag har drivit denna blogg till och från sedan Januari 2012. Jag bloggar om mina tankar, vänner, shopping och mycket mer!


Star Stable Online
Star Stable är ett online spel där du får chansen att skapa din egna häst och karaktär. Du och din häst kommer kunna göra dagliga uppdrag, chatta med vänner och tävla i roliga race! Det finns så mycket på Jorvik att upptäcka.
Du kan bli medlem gratis redan idag!

       


Hemsidan visas bäst i Google Chrome ~ Design © April Starwood