Rubyrocket


En av de nya hästarna jag har köpt är då den nya quarterhästen! Denna häst har faktiskt varit delen till att min ss-lust ökade enormt. Jag kommer skiva info om Rubyrocket (aka Royce) i ett annat inlägg senare. 

Det finns många olika anledningar till varför jag älskar denna häst, men den största är nog att den är så realistisk. Det finns ingen annan häst som jag personligen tycker har lika verkliga gångarter som denna häst har. Det speciella är ju just galoppen, där man verkligen ser och känner hur hästen arbetar och rör sig med kraft, vilket man inte har sätt på de andra hästarna. Lätt bästa starstable hästen, lätt! Med detta kan ni kan nog räkna med att se mig rida omkring på olika quarters ett bra tag framöver! Bra jobbat som vanligt SS! 


  Namn:
      Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)
  
  Hemsida/blogg:
  
  Din text här:
  
  
April Starwood
Vad kul att du hittade hit!
Mitt namn är April och kallas App.
Jag har drivit denna blogg till och från sedan Januari 2012. Jag bloggar om mina tankar, vänner, shopping och mycket mer!


Star Stable Online
Star Stable är ett online spel där du får chansen att skapa din egna häst och karaktär. Du och din häst kommer kunna göra dagliga uppdrag, chatta med vänner och tävla i roliga race! Det finns så mycket på Jorvik att upptäcka.
Du kan bli medlem gratis redan idag!

       


Hemsidan visas bäst i Google Chrome ~ Design © April Starwood