Jag lever!


Men hej på er, det var ett tag sedan! Som ni kanske har märkt så har bloggen varit helt tom. Detta är då för att under början av året drog skolan igång och jag fick väldigt mycket att göra, vilket har gjort att bloggen fick läggas åt sidan. Jag hoppas och tror att det kommer börja lugna ner sig en aning nu så att jag kan börja blogga lite mer. 

Men förutom det så har det inte häst så mycket i Aprils värld. Men det är några hästköp och lite annat smått och gott som jag snart ska dela med mig av! 

Vill också tillägga att det är enormt roligt att se att ni fortsätter klicka in här, även fast det är lite dött, så tack till er!

Elvira Moonbaker

Det gör inget att du inte bloggar, klart blir man glad när det kommer ett blogginlägg. IRL livet kommer självklart före! Har suttit här i över två månader och väntat haha, har checkat varje dag c:

2015-03-02 @ 18:07:24
Tilda

Hej! jag skulle vara gladare i dag om inte någon hade stängt av mig på Star Stable! det fanns ingen anledning till att stänga av mig! om ni vet hur man kommer in igen så snälla rapportera till mig! jag gör vad som hälst för att få spela igen! men jag gillar bloggen!

2015-03-08 @ 16:56:55
Mio

ähh! Vilken blogg asso! den suger! blä! STÄNG NER DEN!!!

2015-03-08 @ 17:00:33
Mando Applepie

Du Mio, shut up. Seriöst du vet att App ser din IP adress!

2015-03-29 @ 22:37:09

  Namn:
      Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)
  
  Hemsida/blogg:
  
  Din text här:
  
  
April Starwood
Vad kul att du hittade hit!
Mitt namn är April och kallas App.
Jag har drivit denna blogg till och från sedan Januari 2012. Jag bloggar om mina tankar, vänner, shopping och mycket mer!


Star Stable Online
Star Stable är ett online spel där du får chansen att skapa din egna häst och karaktär. Du och din häst kommer kunna göra dagliga uppdrag, chatta med vänner och tävla i roliga race! Det finns så mycket på Jorvik att upptäcka.
Du kan bli medlem gratis redan idag!

       


Hemsidan visas bäst i Google Chrome ~ Design © April Starwood