Surprise!


Hej alla här. Eftersom jag nu inte har så mycket på sommarlovet att göra så har jag spelat lite starstable igen, mest för att det finns så mycket nostalgi med detta spel och så mycket minnen. Därför har jag loggat in på bloggen lite nu och då, alltid så roligt och återuppleva alla minnen igen. Jag måste också säga att gud så mycket starstable har utvecklats, helt otroligt vad duktiga de har varit. Grafiken och animationerna har blivit så bra och såklart också hästarna. Så enormt mycket beröm till starstable-teamet, så otroligt duktiga!

Därför känner jag också att jag kan skriva ett inlägg, för att säga hej! Jag hoppas att ni alla mår bra. Är så otroligt glad över att se att ni fortfarande klickar in här, oftast någon eller några personer varje dag. Det värmer mitt hjärta så mycket och såklart så är jag ledsen över att det inte finns några nya inlägg för er att läsa.
  Jag vill också att ni ska veta att jag läser era kommentarer, även fast det kanske tar månader, eller år, men förr eller senare så läser jag dem.

 
Tyvärr ingen ny bild, men kände att jag ville säga hej och hoppas att ni har det bra! Nu vet jag inte vad mer jag kan skriva, men vi ses när vi ses.

//Massa kärlek och kramar, er App

April Starwood
Vad kul att du hittade hit!
Mitt namn är April och kallas App.
Jag har drivit denna blogg till och från sedan Januari 2012. Jag bloggar om mina tankar, vänner, shopping och mycket mer!


Star Stable Online
Star Stable är ett online spel där du får chansen att skapa din egna häst och karaktär. Du och din häst kommer kunna göra dagliga uppdrag, chatta med vänner och tävla i roliga race! Det finns så mycket på Jorvik att upptäcka.
Du kan bli medlem gratis redan idag!

       


Hemsidan visas bäst i Google Chrome ~ Design © April Starwood