Ever horse's Forstdale

Namn: Ever Horse's Frostdale
Smeknamn: Daffe
Kön: Hingst
Född: 2010-06-20
Reg: 1005-H-2
Tävlar: För ung
Kategori: Storhäst
 


Jag och Jen var ute och kikade på olika stuterier på internet och så fastnar vi för 2 st ung hingstar på ett stall som heter Ever horse. Vi började läsa mer info om de och sedan ringde vi ägaren, bara för att få titta, liksom. När vi sedan anländer dit och får se hästarna så dör både jag och Jen för var sin ung hingst. Jag blev kär i gråskimmeln och Jen i den svarta. Vi får titta på de 2 hästarna och även se de lösa i hagen och även få se de löshoppade. Båda 2 har sedan de fötts hållt ihop så hon ville gärna sälja de till samma person eller så de kunde se varandra. Vilket var jättetur eftersom att jag och Jen ofta ser varandra!
 
Vi tvekade inte en sekund.

Daffe är en ung hingst som är otroligt lojal och givmild. Ända sedan han föddes har han visat kapacitet för den ökade traven i dressyr. Daffe är ännu riden i skritt och trav, han har galopperat med ryttare på när man longerat, men bara skrittat fri med ryttare. Vårat framtida mål är att kunna ta oss så långt som möjligt och satsa mycket på hoppning & dressyr. Men det första och viktigaste är att först innan vi börjar satsa så ska vi bli ett team!
 
 
 
 

Darkmaster

Namn: Darkmaster
Smeknamn: Musse
Kön: Hingst
Född: 2006-01-12
Reg: 8934-H-1
Tävlar: LC/LB0
Kategori: D-ponny
 

 
 
Darkmaster kom till ön Jorvik som 3-åring. Han köptes av Jenna i Moorland och tränades och utbildades. Redan som ung visade han kapacitet för hoppningen. Han for över hinderna som ett skott! Men det tog ett tag för han att komma igång med tävlingarna. Han hade alltid så bråttom och var helt galed ibland. Jenna kämpade hårt med att få styr på han just i hoppningen. Efter ett tag blev det bättre och bättre med tiden, han kunde hoppa banor sansat och i kontroll. När Jenna tyckte att han var grundutbildad så bestämde hon för att sälja honom. Jenna ringde mig och hörde om jag var intresserad av en troligtvis kommande storhäst. Hon berättade lite kort info om honom och jag blev mycket intresserad av denna nisse. Så jag åkte och provred han och det kändes superbra så vi tog med han dirket hem till gården. Nu sedan när jag slutmäte han kom det fram att han inte blev en storhäst, utan att han stannande som en lagomt stor D-ponny.
 
Framtidsmålen med Musse är att kunna börja tävla och se hur långt vi kan gå tillsammans som ekipage!
 

April Starwood
Vad kul att du hittade hit!
Mitt namn är April och kallas App.
Jag har drivit denna blogg till och från sedan Januari 2012. Jag bloggar om mina tankar, vänner, shopping och mycket mer!


Star Stable Online
Star Stable är ett online spel där du får chansen att skapa din egna häst och karaktär. Du och din häst kommer kunna göra dagliga uppdrag, chatta med vänner och tävla i roliga race! Det finns så mycket på Jorvik att upptäcka.
Du kan bli medlem gratis redan idag!

       


Hemsidan visas bäst i Google Chrome ~ Design © April Starwood