Som svar på era frågor

 
Under senaste tiden har ni kanske märkt att lilla App har varit och hoppat runt på starstable-ängarna igen. Jag har spelat SSO i någon vecka nu eftersom jag kände för det, det är liksom klart att man saknar Starstable så man vill logga in och spela lite!
 
Jag har undertiden jag hoppat omkring fått lite frågor som jag nu kommer att försöka klargöra för er:
 
Varför tog du bort din blogg?
Svar: Min blogg är inte borta, den heter nu bara .blogg.se eftersom mitt domän har gått ut, börjar jag blogga igen ska jag absolut se till att det blir .se igen.

Kommer du börja spela igen?
Svar: I nuläget spelar jag ja, men eftersom jag inte har riktigt "offeciellt" börjat igen så kan jag ju inte säga att jag har börjat spela fullt ut som jag brukar ännu.
 
Kommer du börja blogga igen?
Svar: Denna fråga är alltid så svår. Ni anar inte hur sjukt sugen jag är på att börja igen, helt sanslöst vad det krävs för att hålla sig borta. Jag vill börja igen ja, men jag vill inte att det blir som förra gången, att allt kommer på en gång och då blir det jobbigt för mig. OM jag börjar så kommer jag inte låta någon press falla på mina axlar, utan jag kommer ta det lungt och i min takt. Jag vill ju stanna på SSO så då blir det nog bäst att ta det lungt.
 
 

Hoppas ni har fått lite förklaringar nu! 
 
 
 

April Starwood
Vad kul att du hittade hit!
Mitt namn är April och kallas App.
Jag har drivit denna blogg till och från sedan Januari 2012. Jag bloggar om mina tankar, vänner, shopping och mycket mer!


Star Stable Online
Star Stable är ett online spel där du får chansen att skapa din egna häst och karaktär. Du och din häst kommer kunna göra dagliga uppdrag, chatta med vänner och tävla i roliga race! Det finns så mycket på Jorvik att upptäcka.
Du kan bli medlem gratis redan idag!

       


Hemsidan visas bäst i Google Chrome ~ Design © April Starwood