Diamond Bubbles Company 1 år!

 
Kan ni fatta det? Idag fyller världens bästa klubb 1 år, för fösta gången driver jag en klubb som blir 1 år. Detta är så sjukt! Trotts att jag bara varit med ca 3/5 av tiden klubben skapats så är jag otroligt glad att jag valde att joina DBC.
 
DBC kom nämligen som en liten räddare i nöden. Jag hade det otroligt tufft då jag var helt själv, tro mig det är typ omöjligt att driva en klubb helt själv. När jag upplöste Golden Fighters 2012-09-01, tänkte jag ju göra en ny start, börja om från 0. Men när Jen erbjöd mig att hjälpa till i DBC behövde jag ju inte börja helt från 0. Det känndes bra, att kunna hjälpas åt med klubben! Jag har stannat länge i DBC, och hittar alltid vägen tillbaka.
 
Varför just DBC är den perfekta klubben för mig? Jo, allt i DBC är så äkta, kännslorna, vännerna , socialiteten och mycket mer. Klubben är mycket aktiv, och det älskar jag. Det finns en gemenskap, ett band som bildas i DBC. En liten galen humor balandat med galna kvällar och en massa skratt. "Once a family, allways a family", vi i DBC är alla en familj, där alla håller ihop.
 
Men som vanligt så kan ju inte DBC vara helt 100 % perfekt, visst finns det nackdelar som den otroligt långa kön som bara växer och växer, eller kraven på att man måste vara aktiv. Men detta är ju för att få ett typ av system för att låta nya små individer komma in i klubben.
 
Men fördelarna är många, måååånga fler än nackdelarna. Ingen är ju perfekt, right? 
Det är därför, därför har DBC levt vidare i 1 år, och tro mig detta är inte slutet!
 
Grattis älskade DBC, idag är det din dag!! 1 år!!!!
 
 
 

Kajsa

Grattis DBC!

2013-05-29 @ 20:23:56
Moa

Grattis!! Så kul! :D <3

2013-05-29 @ 23:08:50

  Namn:
      Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)
  
  Hemsida/blogg:
  
  Din text här:
  
  
April Starwood
Vad kul att du hittade hit!
Mitt namn är April och kallas App.
Jag har drivit denna blogg till och från sedan Januari 2012. Jag bloggar om mina tankar, vänner, shopping och mycket mer!


Star Stable Online
Star Stable är ett online spel där du får chansen att skapa din egna häst och karaktär. Du och din häst kommer kunna göra dagliga uppdrag, chatta med vänner och tävla i roliga race! Det finns så mycket på Jorvik att upptäcka.
Du kan bli medlem gratis redan idag!

       


Hemsidan visas bäst i Google Chrome ~ Design © April Starwood