Under tiden jag var borta från bloggen

 
Under tiden jag var borta från denna blogg så har det blivit några hästköp. Tänkte berätta lite snabbt om dessa nu, men jag ska fixa länkar till de i menyn också så att de får mer och bättre information!
 
 
Brightdiamond
" Bandit "
Bandit köpte jag i samband med att Jen köpte sin häst Sniper. Jag och Jen har en tendens att välja namn före vi köper hästarna. Dessa namn fick vi från en film vi såg för nån månad sen. Vi ville ha hästar som kallas "Bandit & Sniper" så vi red runt och letade efter hästar som kunde passa till namnet och efter mycket velande fram och tillbaka insåg jag hur mycket denna vita skönhet skulle passa till Bandit, på grund av sina skumma ögon. Jag trodde inte att jag skulle kära ner mig i denna häst så mycket, men nu är den verkligen en av mina favoriter!
 
 
Haybrother
"Avicii"
Avicii fick sitt namn från låten "Hey Brother" av Avicii. Eftersom jag inte hade något bättre smeknamn till Haybrother så passade det ganska bra med Avicii (Även om jag har svårt att stava det ;_;) Än så länge har denna häst inte gjort så mycket speciellt, förutom att vara är så j*vla snygg! Men det kommer väll 
 
 
 
Tigereye
"Tyson"
Tigereye eller Tyson som han kallas köpte jag i samband med hästmarknaden som reser runt på jorvik. Tyson köpte jag nog bara för att han var så vacker om jag ska vara ärlig, och det är ett köp jag inte ångrar mig trots att jag inte är så jätte förtjust i stora hästar.
 
 
 
Skyangel
"Samantha"
Samantha är uppkallad efter min irl ponny som nu betar på de evigt gröna ängarna. Eftersom min ponny nu är borta kom jag på namnet Skyangel och där eftersom min ponny namn var Samantha så fick det bli smeknamnet. På grund av denna betydelse så får denna häst automatiskt en stor betydelse för mig.
 
 
Detta var de hästar jag köpt senaste månaden :] Förut köpte jag inte så många hästar, nu kan jag nästan köpa när och var som helst. Jag antar att det inte är någon bra förändrig, men jag skyller på Jen
 
 


  Namn:
      Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)
  
  Hemsida/blogg:
  
  Din text här:
  
  
April Starwood
Vad kul att du hittade hit!
Mitt namn är April och kallas App.
Jag har drivit denna blogg till och från sedan Januari 2012. Jag bloggar om mina tankar, vänner, shopping och mycket mer!


Star Stable Online
Star Stable är ett online spel där du får chansen att skapa din egna häst och karaktär. Du och din häst kommer kunna göra dagliga uppdrag, chatta med vänner och tävla i roliga race! Det finns så mycket på Jorvik att upptäcka.
Du kan bli medlem gratis redan idag!

       


Hemsidan visas bäst i Google Chrome ~ Design © April Starwood