Idag är det inte vilken dag som helst

 
 
Idag fyller Diamond Bubbles Company hela 2 år på starstable! Känns så otroligt och vad tiden går fort! Det är en ära att kunna vara med och delta i denna klubbs ständiga utveckning. Alla ideér vi kommit på, saker vi gjort, skratt vi haft. Det kan vara svårt att beskriva, men denna klubb står mig nära till hjärtat även om jag har varit lite fram och tillbaka på starstable finns det en sak som alltid har varit kvar, jo DBC. 

Tänk att i hela 2 år har denna klubb varit vid liv, medlemar har köat sig in för att få en plats och fortfarande växer klubben gemenskap större och större. DBC är verkligen inte bara en av alla ridklubbar, DBC är DEN ridklubben, ridklubben med den stora kärleken till varandra och skratt och bus. 
 
 
 
Jag älskar tanken av att ha alla mina vänner som delar samma intresse för Starstable samlade i en klubb, kan det bli bättre liksom? Jag är så glad att jag en dag blev vän med Jenny, Jenny Snowhill eftersom hon var den som visade mig DBC, jag mår bara illa av tanken att jag aldrig skulle varit med i DBC, tänk vad jag hade missat! Jag hade aldrig fått vara en del av den gemenskapen som finns i klubben, aldrig fått de vänner jag har, nej usch tur att jag fann denna klubb, tur att jag fann han.
 
Så jag vill tacka Jen, och alla mina underbara vänner i DBC för att ni varje dag får mig att le, skratta och vara lycklig. För att ni varje dag låter mig vara en del av er och påverka jag är lyckligt lottad. 
 
Så nu till sista önskar jag han (DBC) en riktigt jävla bra födelsedag för att han är 2 år redan, tänk vad de växer upp fort! Kärlek till dig underbaraste ♥
 
 
En gamal goding:


  Namn:
      Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)
  
  Hemsida/blogg:
  
  Din text här:
  
  
April Starwood
Vad kul att du hittade hit!
Mitt namn är April och kallas App.
Jag har drivit denna blogg till och från sedan Januari 2012. Jag bloggar om mina tankar, vänner, shopping och mycket mer!


Star Stable Online
Star Stable är ett online spel där du får chansen att skapa din egna häst och karaktär. Du och din häst kommer kunna göra dagliga uppdrag, chatta med vänner och tävla i roliga race! Det finns så mycket på Jorvik att upptäcka.
Du kan bli medlem gratis redan idag!

       


Hemsidan visas bäst i Google Chrome ~ Design © April Starwood