Dinodalen ~ Valley Of The Hidden Dinosaur


Kände att det var dags för ett orentligt inlägg, så varför inte skriva lite om Dinodalen? Jag vet att alla bloggare säkert bloggar om Dinodalen men det tänkte jag också göra! Jag hade inte så stora förväntningar på detta nya område, så jag hade inga förhoppningar om något. Men jag tycker absolut att Dinodalen är ett underbart mysigt ställe och jag gillar hur områderna ser ut, speciellt staketen och lamporna. Dock måste jag säga att jag inte gillar ljuset, det är så dimmigt att du nästan inte ser något, dessutom blir bilderna så bleka att det är svårt att få fram de fina konturerna, utan du behöver redigera fram det.

Jag är även lite besviken på att det inte kom någon typ av stad eller by, även fast det fortfarande finns stängda områden så hade det varit kul med ett nytt stall. Nu får man överleva på Nic's lilla läger.Tänk vad roligt med en liten vinterby, gud så mysigt! Jag hoppas verkligen att det kommer så att det inte känns som bara ödemark, eftersom man (eller iallafall jag) tappar bort sig så lätt. Jag tycker allt ser likadant ut så jag känner mig ofta som en virrig höna som åker runt på isen och försöker hitta hem. Undrar om jag någonsin kommer lära mig hålla koll på vart jag är?


Men till en sammanfattning så ger jag Dinodalen 7/10 sockerbitar och jag måste få säga att jag älskar skogsvägarna, det ger verkligen en mysig vinterkänsla och det är underbart! 
 

Lara Mcfield

Du redigerar galet snyggt *.*

2014-11-25 @ 16:58:46

  Namn:
      Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)
  
  Hemsida/blogg:
  
  Din text här:
  
  
April Starwood
Vad kul att du hittade hit!
Mitt namn är April och kallas App.
Jag har drivit denna blogg till och från sedan Januari 2012. Jag bloggar om mina tankar, vänner, shopping och mycket mer!


Star Stable Online
Star Stable är ett online spel där du får chansen att skapa din egna häst och karaktär. Du och din häst kommer kunna göra dagliga uppdrag, chatta med vänner och tävla i roliga race! Det finns så mycket på Jorvik att upptäcka.
Du kan bli medlem gratis redan idag!

       


Hemsidan visas bäst i Google Chrome ~ Design © April Starwood