Film ~ Redigerar

 

Här kommer filmen, jag brukar inte redigera på just detta sätt, men jag provade något nyss! Det är inte den bästa redigeringen jag gjort, men det är ju någonting iallafall. 
 
 
 
 

Video

 

Jag sa att jag ville göra mer videos så denna har jag jobbat på inatt, gick ganska fort vilket känns bra! Lite halv-skakig, men jag lär mig fortfarande. Huvudsaken är att låten är bra. 
 

Uppdatering

 
 

Äntligen kommer vi att få en transport vid ridhuset, som vi alla tjatat och längtat till! Jag funderar på var den kommer stå? Om det blir på den lilla plätten utanför eller mitt framför ridhuset. Det återstår att se! 

Förutom det så ska det även kommit sommarkläder, eftersom servern inte är öppen så kan jag inte hissa eller dissa de, men det ska bli spännade och se om de är någonting att ha eller inte. 
 

Yes, i'm alive!


Hej där ni ute! Bloggen är lite off men oj vad jag har varit upptagen. Jag har bland annat varit med en av mina närmsta vänner i 3 dagar, nämligen Madelyn Winterknight! Det har verkligen varit dagar att minnas ♥

Förutom det så har jag fixat till lite på Youtube och på Facebook nu inatt. Jag har piffat till och ändrat de som inte stämde, bland annat länkbytet. Jag känner att jag borde göra fler videos nu när jag har en bättre dator än vad jag hade förut så vi får se om jag kan gräva upp mina gömda film-talanger, fast frågan är ju om de ens finns 
 

 
                                  
 
 
 
 

Effektfull


Man bara måste älska Photoshop! Finns så mycket man kan göra, massa olika effektfulla bilder eller redigeringar, absolut ett "måste-ha" program för en som gillar att redigera och knepa och knåpa med bilder. Tyvärr så kostar photoshop pengar, men jag tror att det finns någon 30-dagars provtid gratis som finns att ladda ner för er som vill prova, för det är verkligen värt det
 

April Starwood
Vad kul att du hittade hit!
Mitt namn är April och kallas App.
Jag har drivit denna blogg till och från sedan Januari 2012. Jag bloggar om mina tankar, vänner, shopping och mycket mer!


Star Stable Online
Star Stable är ett online spel där du får chansen att skapa din egna häst och karaktär. Du och din häst kommer kunna göra dagliga uppdrag, chatta med vänner och tävla i roliga race! Det finns så mycket på Jorvik att upptäcka.
Du kan bli medlem gratis redan idag!

       


Hemsidan visas bäst i Google Chrome ~ Design © April Starwood